ANIOS ouderengeneeskunde regio Amsterdam - Purmerend

Purmerend

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Jij bent de onmisbare schakel! Als basisarts maak je hét verschil met je kennis en vaardigheden in het leven van je cliënt. Hoe mooi is dat? 


Jouw nieuwe baan

Dagelijks samen de schouders eronder zetten om de kwaliteit van leven van de cliënten te verbeteren. Dat kan alleen tot zijn recht komen in een leuk en enthousiast team waar goede samenwerking op één staat. En in dat team kom jij terecht.

Jij werkt in deze functie veel samen met de specialist ouderengeneeskunde (SO). Daarnaast krijg jij de kans om naar deze rol door te groeien. Als ANIOS houd jij je bezig metdiverse onderzoeken, medisch van aard.

  • Je stelt diagnoses en beleid de cliënten met uiteenlopende hulpvragen. 
  • Voor de complexe hulpvragen heb je een nauwe samenwerking met de SO.
  • Jij hebt in het interdisciplinaire zorgteam een proactieve rol in het bewaken, evalueren en verbeteren van de medische zorgverlening.

Vind jij het fijn om zaken zelfstandig op te pakken? Mooi, dát is wat we zoeken. Na een korte inwerktijd word jij volledig ingezet. Omdat jouw groei en ontwikkeling belangrijk is, is er een intervisie groep en een coach beschikbaar voor jou.


Jouw nieuwe werkplek

Jouw gedreven collega’s hebben net als jij hart voor de cliënten. De organisatie op zichzelf is lerend, continu in beweging en ontwikkelingsgericht. De zorg wordt zo goed mogelijk afgestemd op de mogelijkheden en de wensen van de cliënten. Je komt terecht in een hecht team. Eentje waar iedereen altijd klaar voor elkaar staat.


Wat breng je mee?

Als gediplomeerde basisarts heb jij inlevingsvermogen en interesse in de doelgroep ouderen. Verder is het erg van belang dat je plezier in je werkt hebt! 


Arbeidsvoorwaarden

Jouw super enthousiaste collega’s zijn erg blij dat jij zo spoedig mogelijk start en minimaal één jaar blijft. De intentie is immers een contract voor onbepaalde tijd. 

Je werkt 24 tot 32 uur in de week en jouw salaris is conform de cao vvt, FWG 65. Dit betekent een minimaal salaris van 3.818 euro en maximaal 5.752 euro per maand bij een fulltime werkweek.

Daarnaast heb je recht op leuke extra’s waaronder:

  • een eindejaarsuitkering van 8,33 procent;
  • pensioenbijdrage van 50 procent;
  • bijdrage aan je sport abonnement;
  • fietsplan.

In deze leerzame en interessante omgeving zijn ook veel opleidingsmogelijkheden. Vraag hier naar, bijvoorbeeld aan je leidinggevende. Die (net als de so) aandacht voor je heeft en dicht bij jou staat.

Heb je kinderen waar je nog opvang voor zoekt? Dat wordt hier ook voor je geregeld: er is een speciale opvang die zeven dagen in de week open is. De ruime openingstijden zijn van 06.30 tot 23.30 uur. Bij genoeg aanmeldingen is er ok een nachtopvang mogelijk.


Verdere informatie

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures. 

Voor meer informatie neem je contact op met Consultant Healthcare Femke Gorissen via: + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 82 18 77 41 of per mail via: [email protected]

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.818 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Specialist Ouderengeneeskunde in Purmerend Bekijk alle soortgelijke vacatures