Orderpicker / Logistiek Medewerker - Raalte

Raalte

Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een toonaangevend bedrijf in Raalte zijn wij op zoek naar een Orderpicker / Logistiek medewerker voor een fulltime positie in de dagdienst.Dit ga je doen

Jij zorgt ervoor dat de orders op de juiste manier wordt klaargezet. Het bedrijf heeft een eigen metaal- en assemblage afdeling, waar de specials worden gemaakt, en daarnaast werken zij samen met een aantal andere partijen die ervoor zorgen dat de producten worden geassembleerd. Jij zorgt ervoor dat deze partijen de juiste materialen aangeleverd krijgen.

 • Jij pickt de orders met gebruik van de picklijsten;
 • Je maakt gebruik van picklijsten;
 • Je zet alles met de heftruck klaar voor vervoer;
 • Je controleert of alles compleet is;
 • Je werkt met het ERP systeem.

Heb je (nog) geen heftruckcertificaat? Geen probleem, het bedrijf staat open om een cursus aan te bieden.

De werkzaamheden worden gedaan in de dagdienst, van maandag t/m vrijdag. Je werkt 38 uur per week, 4x 8 per dag, 1x 6 uur per dag (tot 14.45 uur)

Over ons

Je komt te werken in een mooi, nieuw pand. Er is veel aandacht voor ergonomie en er heerst een goede sfeer.
Het bedrijf heeft een technisch product (metaal, hout, kunststof, elektra) wat op hun eigen productielocatie wordt gemaakt, van ontwerp, naar engineering tot productie en assemblage.
Innovatie is een belangrijk item, evenals kwaliteit van het product.
Het bedrijf heeft ongeveer 170 medewerkers in dienst, niet beursgenoteerd, eigen directie, korte communicatielijnen, er heerst een nuchtere werkmentaliteit en de medewerkers zijn trots op hun werk.

Wat bieden wij?
 • Maandloon: Afhankelijk van jouw kennis en werkervaring tussen de € 2000 en € 3000 per maand (dagdienst);
 • Een heel veelzijdige en uitdagende baan in een informele organisatie;
 • Een vaste baan in dagdienst;
 • De CAO die wordt gehanteerd is Metaalbewerkingsbedrijf.
Meer informatie

Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de button of bel ons op 0575 555518 voor meer informatie.

lees meer

Gestelde eisen
 • Ervaring als logistiek medewerker;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Gemotiveerd en enthousiast.
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Raalte Bekijk alle soortgelijke vacatures