Vacature Vrachtwagenchauffeur - Raamsdonksveer

Raamsdonksveer

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die wilt werken in dagdiensten! Wil je een baan waar je uitzicht hebt op een vast contract en hou je van aanpakken? Dan zoeken wij jou!  


Hoe ziet jouw werkdag als vrachtwagenchauffeur eruit?
Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het leveren van eten, drinken en andere benodigdheden in de horeca. Je komt dus over de vloer bij o.a. restaurants en cafés. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf, daarom is het belangrijk dat je representatief uitziet. Jij begint je dag met het inladen van alle nodige spullen. Vervolgens rij je door naar alle klanten die wachten op jouw levering. Hierbij help je de klanten met het lossen van de orders. Dit doe je met behulp van een EPT. Jij begint je dag om 7.00/7.30 uur in de ochtend en draait normale dagdiensten. Je bent dus weer op tijd klaar om te kunnen genieten van je vrije avond. 

Jouw toekomstige werkgever

Jouw werkgever zit in het Brabantse Raamsdonksveer. Hier staan alle medewerker dagelijks klaar om alles te regel voor de horeca in Nederland, zoals eten en drinken. En hoe leuk is het als jij straks op een terrasje zit bij een restaurant/bar die jij hebt voorzien van de juiste spullen?! De organisatie is nu druk in de weer om elke klant te voorzien van al hun producten en daarbij hebben ze jouw hulp nodig! Ze zoeken een vrachtwagenchauffeur die het team komt versterken voor de lange termijn. 


Wat wij jou bieden als vrachtwagenchauffeur
  • Een goed salaris tussen de €2.200,- en €2.300,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Een bonus van €100,- voor koffievergoeding;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Je hebt uitzicht op een vast contract;
  • Doorgroeimogelijkheden.
Jouw profiel
  • Je hebt ervaring als vrachtwagenchauffeur;
  • Je spreekt goed Nederlands en bent fysiek in orde. 
Enthousiast geworden? 

Leuk! Dan zien wij graag je reactie tegemoet via de sollicitatieknop. Bij vragen kan je mij, Laura, bereiken via WhatsApp: 06-86847804.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.300 p/m
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Raamsdonksveer