Logistiek medewerker - Raamsdonksveer

Raamsdonksveer

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker! Voel jij je een vis in het water op de heftruck en zoek je een baan in dagdiensten? Dan is dit een hele leuke functie voor jou! 


Hoe ziet jouw werkdag als logistiek medewerker eruit?

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces binnen dit bedrijf. En dit doe je met één andere collega. Samen verzorg je het laden en lossen van vrachtwagens. Dit doe je met behulp van de heftruck. Octabins en bigbags vol met korrels van kunststof (oftewel kunststoffen compounts) ga je plaatsen op de juiste plek. Dagelijks ben je verantwoordelijk voor 3-4 vrachtwagens. Naast het laden en lossen moet je ook de octabins en bigbags wegen en een monster nemen van de kunststoffen korrels. Verder maak je vrachtbrieven en moet je soms bigbags met korrels ompakken. Dit allemaal doe je in dagdiensten. 


Jouw toekomstige werkgever

Jouw werkgever is een producent en groothandel van kunststof verbindingen. Dit houdt in dat ze kunststoffen korrels maken en transporteren naar klanten die er vervolgens een mooi product van maken. Hierbij kan je denken aan televisies, computers en dashboards van auto's! En dit doen ze vanuit het Brabantse Raamsdonksveer. Met een team van 17 man staan ze elke dag klaar voor de klanten. Hierbij gaat het om een familiebedrijf. Er is een informele, gemoedelijke sfeer en naast hard werken is er genoeg ruimte voor een gezelligheid. Op dit moment is er nog een logistiek medewerker werkzaam op de afdeling, maar doordat ze groeien zijn ze op zoek naar een nieuwe collega! 


Wat wij jou bieden als logistiek medewerker
  • Salaris rond de €2.200,- bruto per maand o.b.v. van 40 uur;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Elke jaar een gezellige BBQ en een borrel met Kerst;
  • Werk in dagdiensten;
  • Je hebt uitzicht op een vast contract;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Nieuwe werkschoenen om je nieuwe baan goed te beginnen.
Jouw profiel
  • Werkervaring op de heftruck of als heftruckchauffeur;
  • Je weet van aanpakken, geniet van vrijheid in je werk en bent fulltime beschikbaar. 
Enthousiast geworden?
Wat leuk! Dan zien wij graag je reactie tegemoet via de sollicitatieknop. Bij vragen kan je mij, Laura, bereiken via WhatsApp: 06-86847804.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 p/m
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Raamsdonksveer Bekijk alle soortgelijke vacatures