Huishoudelijke Duizendpoot Ouderenzorg - Renkum

Renkum

Hulp Waar Nodig
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Hulp Waar Nodig is een snel groeiende organisatie waar de klant voorop staat! Hulp Waar Nodig staat voor betrokken, betrouwbaar, persoonlijk, klantvriendelijk en flexibel. Hulp Waar Nodig is er voor huishoudelijk werk en ondersteunende mantelzorg.

Voor onze nieuw te openen vestiging in Ede - Rhenen - Veenendaal zijn wij op zoek naar Huishoudelijke Duizendpoten

Huishoudelijke duizendpoot Ouderenzorg
De klanten van Hulp Waar Nodig zijn zeer divers. De een wil alleen een huishoudelijke hulp. De ander wil ondersteunende mantelzorg voor bijvoorbeeld een familielid. Dat maakt het werken als duizendpoot via Hulp Waar Nodig ook zeer divers en afwisselend! Zo kan het zijn dat je voor de ene klant het huis iedere week schoonmaakt en met een andere klant iedere week een wandelingetje maakt. Voor de een gaat het alleen om het schoonmaken, voor de ander ben je een steun en toeverlaat die van alles regelt en doet, een duizendpoot!
Het kan zijn dat je liever alleen huishoudelijk werk doet, of juist zeer geschikt bent als ondersteuner van de mantelzorger. Wij kijken wat iemand kan en wil en op basis daarvan matchen wij de hulp bij de klant.

 

lees meer

Gestelde eisen Als huishoudelijke duizendpoot ben je sociaal, weet je van aanpakken en kun je ook een luisterend oor bieden. Je zorgt voor een gezellige sfeer en je bepaalt samen met de klant welke werkzaamheden je uitvoert. Je bepaalt ook samen met de klant wanneer en hoelang je komt.
Je beschikt over een VOG (verklaring omtrent gedrag). Heb je deze niet, dan kun je deze aanvragen bij je gemeente.

Je woont in de regio Ede - Rhenen - Veenendaal (kijk op onze website voor andere vestigingen)
Een auto is een pre!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 12,50 p/u

Je werkt volgens de Regeling Dienstverlening Aan Huis. Het uurloon is vanaf € 12,50 per uur. Dit is inclusief 8% vakantiegeld en vakantiedagen.
Aantal uur per week 8 - 22 uur
Uren zijn flexibel in te vullen
Extra informatie Door de flexibiliteit, de Regeling Dienstverlening Aan Huis en de werkzaamheden is werken als Duizendpoot via Hulp Waar Nodig zeer geschikt voor bijvoorbeeld studenten, ouders van schoolgaande kinderen en voor mensen die met (pre)pensioen zijn!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Hulp Waar Nodig, het adres voor huishoudelijke hulp en ondersteunende mantelzorg.

De hulpen van Hulp Waar Nodig hebben passie voor hun vak. Of het nu schoonmaken of gezelschap is. Ze zijn er voor de klant!

Ook voor ondersteunende mantelzorg is Hulp Waar Nodig hèt adres!

Van ouderen wordt verwacht dat zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Dat is fijn en soms ook lastig! Er komt vaak een hoop bij kijken. Wie doet de boodschappen, de was, het huishouden, gaat mee naar bijvoorbeeld de huisarts of fysiotherapeut?

Hulp Waar Nodig zorgt ervoor dat de klant de juiste hulp krijgt, een hulp die begrijpt wat de klant nodig heeft en naast praktisch ook vriendelijk en gezellig is. Een luisterend oor biedt en zorgt dat de klant prettig thuis kan wonen.

lees meer

Contactpersoon Esther
0317357262
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Huishoudelijk Medewerker in Renkum Bekijk alle soortgelijke vacatures