Monteur - Rijen

Rijen

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Draag jij graag je steentje bij aan een goed eindresultaat? Ben jij flexibel ingesteld en een echte teamspeler? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Op dit moment zijn we voor een mooi bedrijf in regio Gilze op zoek naar een gedreven productiemedewerker. 


WAT GA JE DOEN?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig monteren van diverse interieurs. Dit doe je samen met andere monteurs binnen de Benelux en wordt natuurlijk op locatie uitgevoerd. Ook kan het zijn dat je aanpassingen aan het interieurs moet doen of afbouwwerkzaamheden uit moet voeren. Het tevreden stellen van de klant is erg belangrijk en jij doet er natuurlijk alles aan dit voor elkaar te krijgen. Jij zal je kennis en expertise gebruiken om elk project positief af te sluiten.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een positieve houding en behulpzame instelling, we doen het uiteindelijk als team!
  • Flexibele werkinstelling. 
  • Technische opleiding
  • Rijbewijs B
  • Nederlandse en Engelse taal is een pré
  • VCA
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een eerlijk salaris. Daarnaast hebben we wat leuke 'extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We love you! We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. We investeren daarom ook in jouw toekomst, een aantal van jouw voorgangers heeft via onze eigen Academy extra certificaten behaald of bijvoorbeeld het groot rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg! Ervaar zelf hoe werken ook kan en JOIN THE FORCE!

Zoeken we jou? Solliciteer dan snel!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Rijen Bekijk alle soortgelijke vacatures