Internationaal vrachtwagenchauffeur Duitsland - Rijssen

Rijssen

Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil je internationaal rijden als vrachtwagenchauffeur naar Duitsland? Nieuwsgierig? Er zijn ook volop mogelijkheden voor Duitse chauffeurs. Lees snel de onderstaande vacature en reageer.Dit ga je doen

We zoeken chauffeurs die met trekker oplegger internationaal willen rijden..

Vanuit de standplaats in Twente vertrek je richting Duitsland om meubels af te leveren bij particuliere klanten. Je zorgt ervoor dat deze goederen netjes bij de klant worden afgeleverd in huis of in de tuin. Vervolgens ga je weer op pad om de volgende klant blij te maken met zijn meubelen.

Als chauffeur begrijp je hierbij ook dat de ene lossituatie de andere niet is. Zo kan het zijn dat je soms een keer een stukje moet lopen, omdat de locatie waar je moet zijn niet goed te bereiken is. Uiteraard krijg je van ons de juiste hulpmiddelen mee, zodat dit voor jou geen problemen oplevert. Je bent elke week 3 tot 5 dagen onderweg.

Over ons

Onze opdrachtgever is een transporteur die gespecialiseerd is in het transport van (tuin) meubelen en verhuizingen.

Wat bieden wij?
  • Salaris conform CAO TLN
  • Kans op vaste baan.
  • opleidingsmogelijkheden voor code 95

lees meer

Gestelde eisen
  • Rijbewijs BCE
  • Code 95
  • Bestuurderskaart
  • Aantoonbare rijervaring en je kunt goed manoeuvreren met een trekker oplegger/city
  • Kennis van de Duitse taal
Taalvaardigheid Vereist: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Rijssen