+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Slijper - Weekend Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Partner Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 12 - 24 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,89 - € 15,87 p/u

Vacatureomschrijving

Heb jij oog voor kwaliteit? Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek en ben je niet bang voor grote constructies? Dan hebben wij dé job voor jou!

Als slijper bij onze opdrachtgever in de regio Roermond werk je lasnaden visueel bij, zodat deze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die hieraan gesteld worden. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden, onder andere op het gebied van het transporteren van goederen (door middel van bovenloopkranen) of ondersteun je de lassers bij diverse werkzaamheden. 


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een productieorganisatie van metalen fundaties ten behoeve van de offshore-industrie. Ze zijn één van de grotere spelers van de markt en zijn dan ook wereldwijd actief. Zo hebben ze projecten in Europa, (Zuidoost) Azië, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten.

Eigenaarschap, resultaatgerichtheid en samenwerken zijn kernwaarden die ze centraal hebben staan. Ze streven naar een hoogwaardige kwaliteit en door continu hun producten en diensten te blijven door ontwikkelen, blijven ze voldoen aan de vraag vanuit de markt.

Je komt te werken in een internationaal team dat dagelijks een bijdrage levert aan de energietransitie naar groene energie. Hierdoor heb je voldoende toekomstperspectief. 


Wat wij vragen

Je hebt kennis van of ervaring met metaalbewerking, in de meeste ruime zin van het woord, want als snel ga je volledig zelfstandig aan de slag! Je bent niet vies van fysieke arbeid, want de flexen wegen 7 of 12 kilogram. Daarnaast eist onze opdrachtgever een geldig VCA-certificaat. Laat je desondanks niet afschrikken als je dit niet hebt, je kunt het via Partner HR Solutions behalen. Tot slot spreek je op redelijk niveau Nederlands, Duits of Engels.


Wat wij bieden
  • Salaris tussen €14,89 en €15,87 per uur op basis van ervaring.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Bij gebleken geschiktheid kans op een vaste baan 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in