Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
6 dagen geleden geplaatst • 9x bekeken

ANIOS gehandicaptenzorg voor een betrokken zorginstelling

Rolde
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

BKV
  • Gecontroleerde werkgever
  • 804 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 24 - 36 uur
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Bonusregeling
  • Auto (B)

Vacatureomschrijving

Spreekt dit jou aan?

Jij bent die creatieve en geduldige ANIOS die zich met passie inzet voor deze mooie doelgroep. 


Jouw nieuwe baan

Als basisarts ben je onderdeel van het expertisecentrum. Dit centrum heeft een uitgebreide waaier aan diversiteit zoals medische, paramedische en gedragswetenschappelijk expertise. Samen met het team wat bestaat uit een AVG, huisartsen, verpleegkundigen en een doktersassistente benader jij elke patiënt op een unieke manier. Samen met de arts verstandelijk gehandicapten (AVG) bied jij medische zorg en begeleiding aan de cliënten. Jullie richten zich op het behandelen, voorkomen en beperken van psychische en somatische problematiek die handicap is gebonden. Het doel is om te zorgen van een zo gunstig mogelijke kwaliteit van leven binnen de gegeven beperkingen. 


Jouw nieuwe werkplek

Deze zorginstelling biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Dit kan op allerlei gebieden: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. Hun visie: cliënten moeten zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Wat wil en kan de cliënt? Dat is het uitgangspunt van deze zorginstelling. De zorginstelling begeleidt ruim 1.200 cliënten. Meer dan duizend medewerkers zijn dagelijks gemotiveerd om de zorg en begeleiding voor de cliënten zo goed mogelijk in goede banen te leiden.


Wat breng je mee?

Vanzelfsprekend ben je opgeleid en BIG-geregistreerd als basisarts. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt oog voor multidisciplinair werken. Complexe casussen neem jij met beide handen aan en je denkt niet in problemen maar in oplossingen. Verder is methodisch werken jou niet vreemd en ben je in bezit van een rijbewijs en auto. Je bezoekt namelijk meerdere locaties. 


Arbeidsvoorwaarden

Jij ontvangt een contract voor onbepaalde tijd en werkt minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week. Hoeveel precies: dát bespreken we uiteraard samen in goed overleg. Jouw salaris is conform de cao gehandicaptenzorg. Precieze inschaling is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Als je per direct beschikbaar bent dan heb je een streepje voor!

Daarnaast staat een eindejaarsuitkering van 8,33 procent en deelname aan een extra arbeidsvoorwaardenpakket op jou te wachten. Denk hierbij aan een telefoon, fiets of sportcontributie. Ook zijn er diverse trainingen beschikbaar en doorgroeimogelijkheden.

Ben jij benieuwd naar jouw salaris? Aarzel dan niet en neem via onderstaande gegevens contact met ons op!


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Petra. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 41 03 53 31.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef jouw baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in