Gedragskundige gehandicaptenzorg voor een expertisecentrum | zzp-basis - Rolde

Rolde

BKV
  • BKV846 vacatures
  • Universitair of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Freelance
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Jij streeft naar optimale agogische behandeling en begeleiding binnen het school- leef-, woon-, of werkklimaat van cliënten. Daarom willen we jou graag als gedragsdeskundige.


Jouw nieuwe baan

Binnen het expertisecentrum werk jij op één van de locaties samen met de zorgmanager. De begeleidende teams en het zorgproces worden door jullie ondersteund. Waar de zorgmanager het zorgproces stuurt en faciliteert ben jij als gedragsdeskundige verantwoordelijk voor de inhoud. 

Binnen het woon-, school, leef of werkklimaat van de cliënt streef jij naar de optimale agogische begeleiding en behandeling. Je werkt binnen één van de expertisegebieden: LVB, MVG, EMB kind & jeugd of ouderen. Jij verricht in die rol diagnostiek soms in samenwerking met een diagnostisch medewerker. Dit door middel van tests, schalen, specifieke gedragsobservaties en wanneer nodig psychiatrisch onderzoek. Het onderzoek verwerk jij tot heldere conclusies voor begeleiding en behandeling.

De begeleiders ondersteun jij bij het opstellen van de begeleidingsplannen en waar nodig ondersteun je de zorgcoördinatoren bij het implementeren, presenteren en evalueren van de begeleidingsplannen.

Tevens ben jij als gedragsdeskundige betrokken bij de intakeprocedures en geef je adviezen over de optimale begeleiding van de cliënt. Aan de hand van observaties en / of diagnostiek beoordeel en adviseer jij in welke eenheid de aspirant-cliënt het beste geplaatst kan worden.

Afhankelijk van jouw ervaring en kennis ondersteun jij in de zorglijn de junior gedragsdeskundigen. Dit op inhoud van kennis, zorg en expertise delen.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt in een team van experts voor het expertisecentrum van deze organisatie wat aan mensen met een verstandelijke beperking zorg- en dienstverlening biedt. Vaak gaat de verstandelijke beperking samen met een psychiatrische stoornis, verstandelijke beperking, aan autisme verwante stoornis of autisme. Binnen het centrum wordt er diagnostiek, advisering en behandeling geboden op (para)medisch en gedragsdeskundig gebied. Het expertisecentrum is opgedeeld in drie vakgroepen: medici, paramedici en gedragsdeskundigen. Meer dan 50 collega’s in één team.

Het team geeft de cliënten of hun ouders maar ook de medewerkers die met de cliënten werken advies bij specifieke problemen en onderwerpen.

Aan de directe zorg aan de cliënten wordt specialistische kennis toegevoegd. Maar ook aan de deskundigheid van de medewerkers en organisatie als geheeld. Er wordt elke dag gewerkt aan de kwaliteit van dienstverlening.


Wat breng je mee?

De gedragsdeskundige die wij zoeken heeft een wo opleiding richting orthopedagogiek of psychologie. Maar heb jij een opleiding tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist dan heb je een streepje voor. Van belang is dat jij ervaring met en kennis van diverse ondersteunings- en behandelmethodieken hebt. Jij bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk en schakel makkelijk tussen de cliënt, verwanten en je collega’s.

Bij het opstellen en uitvoeren van behandelplannen ga je methodisch te werk. Daarnaast ben jij oplossingsgericht, zelfstandig en deskundig.

Voor het bezoeken van de diverse locaties is het noodzakelijk dat jij in het bezit van een geldig rijbewijs bent,


Arbeidsvoorwaarden

Hoeveel uur jij per week werkt bespreken wij samen evenals jouw uurtarief Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze zzp-opdracht contact op met Mike van BKV.


Verdere informatie

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures. 

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op Consultant Healthcare Mike Dekkers via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 13 48 91 08 of per mail via [email protected]

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto aanhanger (BE)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Begeleider Gehandicaptenzorg in Rolde Bekijk alle soortgelijke vacatures