Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
6 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Zzp waarnemend huisarts - gehandicaptenzorg

Rolde
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

BKV
 • Gecontroleerde werkgever
 • 804 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • Freelance
 • Junior/Medior/Senior
 • Auto (B)

Vacatureomschrijving

Spreekt dit jou aan?

Jij hebt passie voor de gehandicaptenzorg en maakt daarom makkelijk contact met de cliënten. Wil je meer weten over de opdracht? Lees dan verder!


Jouw nieuwe baan

Als waarnemend huisarts in de gehandicaptenzorg lever jij een bijdrage aan optimale zorg van leven binnen de gegeven beperkingen. Jij begeleidt cliënten met zeer uiteenlopende en complexe vragen. Dankzij jouw kennis, inlevingsvermogen en geduld kan jij goed inspelen op de ander. In afstemming met jouw collega professionals is de zorg gericht op het behandelen, voorkomen en beperken van (handicap gebonden) psychische en somatische problematiek. 

Je werkt interdisciplinair samen om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en te behandelen. Daarnaast werk je op verschillende locaties in de omgeving. De werkdagen zijn op doordeweekse dagen en er zijn geen bereikbaarheidsdiensten.


Jouw nieuwe werkplek

De organisatie biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met ASS (autisme spectrum stoornis) aan ongeveer 1400 cliënten. Van intensieve zorg tot aan ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. Cliënten horen zoveel mogelijk de regie te behouden over hun keuzes. Zij worden dan ook actief betrokken bij hun zorgtraject. De organisatie telt ruim duizend medewerkers. Samen lever je kwalitatief hoogwaardige zorg en ondersteuning aan de cliënten. 

Jij bent onderdeel van het Expertisecentrum met een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise. Het team bestaat uit een AVG (arts verstandelijke gehandicaptenzorg), verpleegkundigen, basisartsen en een doktersassistente. Daarnaast maakt de organisatie gebruik van consulenten uit de psychiatrie, oogheelkunde en neurologie.


Wat breng je mee?

Jij...

 • hebt een BIG-registratie als huisarts;
 • hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg;
 • bent in het bezit van een rijbewijs en auto;
 • haalt veel voldoening uit je werk;
 • bent communicatief sterk en schakelt makkelijk tussen cliënten, verwanten en collega's;
 • bent positief ingesteld, blijft niet hangen in problemen en zoekt actief naar de beste oplossing samen met alle disciplines.
Arbeidsvoorwaarden

Jij bent per direct beschikbaar en werkt op zzp-basis, uiteraard tegen een marktconform uurtarief. Het aantal uur wordt in goed overleg met jou bepaald, evenals de periode die je gaat werken. Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature en / of ben je benieuwd naar het uurtarief? Neem dan gerust contact op met BKV.


Verdere informatie

Geïnteresseerd in deze opdracht? Dan kun je contact opnemen met Annemarie Dijkman van BKV via +31 6 – 53 17 56 70. Zij heeft een uitgebreid document waar deze vacature nog meer wordt uitgelicht, onder meer met een organogram van de organisatie.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in