30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
5 dagen geleden geplaatst • 6x bekeken

Aankomend Elektromonteur - Roosendaal Roosendaal • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

Enexis
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.371 - € 3.387 p/m
 • 40 uur
 • LBO / VMBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Auto (B)

Vacatureomschrijving

Je hebt gevoel voor techniek en zoekt een baan waarin je kunt groeien? Wat dacht je van een baan mét een betaalde opleiding, vanaf dag 1 een eigen bus, een laptop, smartphone, goed gereedschap en kledingpakket? Upgrade je techniek en word de beste Leerling Elektromonteur bij Enexis Netbeheer in regio Brabant West.
 
Werken en leren aan de Enexis Vakschool
De Enexis Groep Vakschool biedt je een unieke, geaccrediteerde techniekopleiding op mbo 3-niveau. In 2 jaar tijd word je betaald opgeleid tot Elektromonteur waarbij je vanaf dag 1 een mooi salaris ontvangt. Per week volg je 2 dagen theorie- en praktijkmodules, die je afrondt met een toets. De overige 3 dagen ga je op pad met een ervaren Enexis monteur, zodat je in echte praktijksituaties je kennis kan toetsen en uitbreiden. Heb je al je modules behaald, dan ben je een officieel mbo-3 diploma én een geweldige startbaan rijker.
Wil je weten hoe het opleidingsprogramma er precies uitziet? Meer informatie vind je op onze website.
 
Zo ziet je werkdag er straks uit
Als Leerling Elektromonteur is geen dag hetzelfde. Je start de dag vaak vanuit huis, van te voren hoor je van de uitvoerder of planner wat er op de planning staat. De ene keer is dat het vervangen van een verdeelkast of het ombouwen van een verdeelstation, waar je soms een paar dagen en soms een paar weken zoet mee bent. Je stapt in je eigen bus en klaart de klus. En is er even niets te doen, dan is er altijd nog de ‘teambak': kleine klusjes, zoals het schoonmaken van een verdeelstation. En als je storingsdienst hebt, is je baan nog dynamischer, diverser en leerzamer.

Geïnteresseerd? Lees hier dan het verhaal ”ik krijg bij Enexis Netbeheer weer de kans om te groeien” van Leerling Elektromonteur Abe van der Mark. Benieuwd naar een dag uit het leven van een Leerling Elektromonteur, lees daar hier dan een blog over.Functie-eisen

Bij voorkeur ben je in het bezit van óf een Elektrotechnische vooropleiding (MBO Niveau 2 of hoger) óf een vmbo diploma (kader of hoger) en ben je bereid om een praktijkgerichte opleiding tot Elektromonteur (Niveau 3) te volgen. 
 

Verder:

 • Heb je ervaring in de (elektro) techniek of een relevante technische mbo 2 of 3 opleiding behaald;
 • Ben je initiatiefrijk, flexibel en stressbestending;
 • Kun je goed zelfstandig en in teamverband werken;
 • Ben je goed met computers;
 • Ben je in bezit van een rijbewijs B, E is een pré;
 • Woon je in regio Brabant-West, omdat je in deze regio storingsdiensten draait;
 • Spreek, lees en schrijf je vloeiend Nederlands.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

In ruil voor jouw energie, zorgtEnexisgoed voor je. Dit mag je verwachten:

 • Een salaris tussen de € 2.371,- en €3387,-. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen;
 • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris;
 • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen;
 • Vanaf dag één een eigenEnexisbus vol met het bestegereedschap;
 • Een vergoeding van € 312,84 bruto per wacht- en storingsdienst. Daarnaast krijg je natuurlijk de gewerkte uren tijdens een storing extra uitbetaald en bouw je aanvullende verlofdagen op. Deze diensten ga je draaien zodra je er klaar voor bent;
 • Omdat jij niet van onze heerlijke koffie op kantoor kan genieten, krijg je een ambulante vergoeding van € 80,- bruto per maand;
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach;
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen.

Screeningsbeleid:

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Selectieprocedure:
Wil jij je techniek upgraden? Stuur ons dan je cv met een motivatie! Zien wij een match, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Is de match er nog steeds? Dan word je uitgenodigd voor een intake op onze Vakschool in Eindhoven. Hierbij krijg je een praktijkopdracht en maak je een online assessment. Gaat alles volgens plan, dan word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Als dat afgerond is, verwelkomen we je graag als nieuwe collega bij Enexis Netbeheer. De volgende instroommomenten bij de vakschool van Enexis vinden plaats in begin 2023.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Jelte Sikkens (Corporate Recruiter) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel / app naar 06- 21363612.Bedrijfsomschrijving

Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Als Leerling Elektromonteur werk je vanuit één van onze tien vestigingen. Op onze vestiging in Brabant West hebben we meerdere teams met monteurs, technici, werkvoorbereiders, uitvoerders en technisch specialisten. Alle teamleden werken gezamenlijk aan het plaatsen van meters, herstellen van storingen, uitvoeren van inspecties en onderhouden van het elektriciteitsnet. Daarnaast werk je mee je aan nieuwbouwprojecten voor interne en externe opdrachtgevers. Pacemaker?Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker. Voor meer informatie .
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in