+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Aankomend Hypotheek EN Financieel adviseurs Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MConsulting

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie op gebied van interim professionals voor banken en verzekeraars in Nederland. Er heerst een informele sfeer echter staat professionalisme voorop. Door groei van de organisatie zoeken wij per direct meerdere (aankomend) HYPOTHEEK- en FINANCIEEL ADVISEURS DIE BINNEN HET VAK WILLEN GROEIEN. 

In de rol van financieel- of hypotheekadviseur informeer jij de klanten van de bank over Hypotheken en aanverwante producten als Sparen, Betalen, Verzekeren en Consumptieve Kredieten. Jij analyseert de klantsituatie en geeft hierover jouw beste advies. Na een korte inwerkperiode word je op projectmatige basis ingezet bij de bancaire klanten van onze opdrachtgever. De gemiddelde projectduur bedraagt circa 5 maanden. De projecten worden afgestemd op jouw fase van ontwikkeling en carrière wensen. Gedurende het hele traject word je begeleid door je manager. Via stages - waar je al kan kennismaken met jouw toekomstige werkomgeving, doorstroomtrajecten, een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP), vakopleidingen en steeds meer gekwalificeerde projecten groei je door binnen het hypotheekvak of in meer specialistische of coachende rollen. De opdrachten vinden met name plaats in Midden Nederland en de Randstad maar het kan ook daarbuiten zijn.

Voor deze fulltime (36 uur per week) functie heb je:

  • Een relevante, afgeronde HBO vooropleiding;
  • Minimaal 1 jaar ervaring als financieel assistent, VSA-B, Assistent Accountmanager Personal Banking, cliëntadviseur of commercieel ondersteuner binnen Rabobank;
  • Je vindt het een uitdaging om in afwisselende omgevingen te werken, past je hier makkelijk op aan en bent landelijk inzetbaar;
  • Je bent woonachtig in of zeer nabij de Randstad danwel bereid daarheen te verhuizen;
  • Goede sociale, commerciële en communicatieve vaardigheden en een nauwkeurige werkstijl.
  • Tenminste het vakdiploma's WFT-Basis en WFT Vermogen en bij voorkeur aanvullende vakopleidingen zoals WFT-Leven, Hypothecair Krediet -Consumptief Krediet, -Schade of Beleggen.

Onze opdrachtgever biedt je een afwisselende en uitdagen functie met een marktconform salaris, auto van de zaak, onkostenvergoeding, volop opleidings - en doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in