Vacature Leerling Vrachtwagenchauffeur: behaal je rijbewijs CE met baangarantie - Rotterdam

Rotterdam

Vos Logistics
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Droomde jij als kind al van een carrière als vrachtwagenchauffeur? Begint jouw hart sneller te kloppen bij het zien van onze trucks? Herkenbaar! Dat hebben wij ook. Misschien is dan nu het moment aangebroken om die droom na te jagen, want onze opleiding tot chauffeur gaat weer van start. Is dit echt iets voor jou? Meld je dan aan voor de introductieochtend die gepland staat op zaterdagochtend 18 september 2021 bij SNEL Shared Logistics in Woerden. 

Krijg tijdens deze ochtend alle informatie over ons rijopleidingstraject en maak kennis met Transportopleider en haar partners Smits Opleidingen en Bruinsma Verkeersopleidingen. Natuurlijk krijg je alle ruimte om onze vloot van dichtbij te bekijken en jouw vragen voor te leggen aan de juiste personen. Samen ontdekken we of dit opleidingstraject bij jou past! Ben jij er ook bij? Meld je dan snel aan via het inschrijfformulier. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reageer zo snel mogelijk.

EEN RIJOPLEIDING VOLGEN EN DIRECT BIJ ONS AAN DE SLAG!

Tijdens je rijopleiding ga je natuurlijk ook direct bij ons aan de slag. Bijvoorbeeld in ons warehouse of als Bijrijder of Bezorger (B) binnen onze thuisbezorgservice. Hierdoor kun je al wat rijervaring opdoen in een bestel- of bakwagen. Heb je rijbewijs C of CE behaald? Dan staat een van onze bakwagens, trekker-oplegger combinatie's of betonmixers al voor je klaar. Tijd om in te stappen.
 

lees meer

Gestelde eisen
 • Er is geen minimale opleiding vereist;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt minimaal twee jaar rijervaring;
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam, Woerden, Geldermalsen, Den Bosch of Rotterdam;
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en weet van aanpakken;
 • Je bent leergierig, sociaal en klantgericht;
 • Je beschikt over sterke communicatie skills in het Nederlands en Engels;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, vind het belangrijk om schadevrij en zuinig te rijden en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie
 • We denken met je mee over de invulling van jouw werktijden;
 • Volop mogelijkheden om te groeien;
 • Baanzekerheid met een baangarantie van tenminste één jaar;
 • Een goed salaris, persoonlijk keuze budget (PKB), aantrekkelijk fietsplan, interessante kortingen op verzekeringen en een pensioenregeling;
 • Fijne werkkleding en een moderne vloot waarmee jij je werk goed en veilig kan uitvoeren;
 • Een fijne en informele werksfeer met leuke collega's, binnen een tof bedrijf met een ijzersterk merk. Samen met onze PV organiseren we regelmatig toffe activiteiten en feesten.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Droom je van een baan achter het stuur? Bij Vos Logistics kun je werken en leren tegelijkertijd! Vos Logistics is specialist op het gebied van transport en klantspecifieke logistieke diensten. Zaken eenvoudig, efficiënt en beheersbaar maken, daar staan we voor! Met een netwerk van 30 eigen vestigingen zijn we actief in heel Europa. Met 3,000 medewerkers exploiteert de onderneming een moderne vloot van 1,400 voertuigen, 4,000 laadeenheden en 300,000 m2 opslagcapaciteit. We zijn gespecialiseerd in bulktransport van ADR-vloeistoffen en ADR-vaste stoffen, betonmortel en vloeibaar gastransport en het vervoer van stukgoed, zeecontainers en bouwmaterialen voor zowel de industrie als voor de retail. Daarnaast bezorgen we met onze thuisbezorgservice consumentenartikelen aan huis.

lees meer

Contactpersoon Patrick Verberkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Rotterdam