Vacature Projectmanager Onderhoud & Renovatie - Rotterdam

Rotterdam

DIT Personeel
  • DIT Personeel569 vacatures
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Krijg jij energie om een project van 100 woningen te begeleiden, verbouwen en te verduurzamen? Ben je ondernemend en zie je het als een uitdaging onze groeiende organisatie te komen versterken?

Vanwege de groeiende orderportefeuille van onze relatie, mogen wij op zoek naar een Projectmanager ter uitbreiding van het team Onderhoud & Renovatie. Als Projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor de realisatie van meerdere grote uitdagende Onderhoud en Renovatie projecten. Samen met het projectteam waaraan je leidinggeeft, draag je zorg voor het voorbereiden en uitvoeren van het gehele project van begin tot eind.

Je vertaalt de klantwens in uitvoerbare taken en delegeert deze binnen je projectteam. Je houdt overzicht op het gebied van organisatie, risico’s, financiën, kwaliteit, veiligheid en informatieverstrekking op zowel korte als lange termijn. Door te investeren in een duurzame en persoonlijke relatie met de klanten weet je als geen ander wat er bij de betrokken partijen speelt. Daardoor ben je in staat deze groepen echt met elkaar te verbinden.

Het zullen voornamelijk woningbouwprojecten zijn in bewoonde staat! Met een gedegen planning en een grote vakkennis wekken zij weer nieuw leven in een bestaande bouw zodat deze future-proof is.

Met meerdere kantoren door Nederland brengen zij meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning. Of het nu gaat om ontwikkeling, realisatie of onderhoud. Daarbij stellen zij altijd de mensen centraal. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Onze relatie vindt dat (ver)bouwen meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen is. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!

lees meer

Gestelde eisen
Over jou
Onze relatie zoekt een collega met een commerciële instelling die van aanpakken houdt en het initiatief neemt. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Verder breng jij het volgende mee:

•HBO/WO werk-en denkniveau Bouwkunde/Projectmanagement;
•minimaal 5 jaar werkervaring in het ontwikkelen voor bouwprojecten;
•goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
•Je hebt aantoonbare ervaring in procesmanagement in de renovatie, groot onderhoud of verduurzaming

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.800 - € 5.500 p/m
Extra informatie
Wat wij jou bieden
•Salarisrange € 4800-5500,- afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
•diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder laptop/smartphone en leaseauto, goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen. Wij hebben jou het volgende te bieden:

- Goed salaris, conform (of boven) Cao
- Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld)
- Goed gereedschap, professionele kleding en PBM's (op onze kosten)
- Toegang tot vakopleidingen en cursussen waar jij verder mee komt
- Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract
- Transparant en informeel met een vast contactpersoon

lees meer

Contactpersoon Daniel Lamandassa
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Service Delivery Manager in Rotterdam