Vacature Parttime endoscopieverpleegkundige - tijdelijk werk - Rotterdam

Rotterdam

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Een tijdelijke baan voor minimaal een halfjaar op uitzendbasis via BKV in een goed bereikbaar ziekenhuis.


Jouw nieuwe baan

Jij bent als endoscopieverpleegkundige de rechterhand van de medisch specialist tijdens complexe endoscopische onderzoeken, jij zorgt onder andere dat de juiste benodigdheden voor de onderzoeken aanwezig zijn op de behandelkamers. Jij draagt zowel voor, tijdens als na de behandeling zorg voor de patiënt. Het voeren van intakegesprekken behoort ook tot jouw functie.

Jij weet als geen ander hoe je iemand op zijn / haar gemak stelt! Het team bestaat uit 25 endoscopieverpleegkundigen, waarvan twee in opleiding. Het team werkt nauw samen met diverse specialisten, planners en verpleegkundigen die werkzaam zijn op de recovery van het mdl-centrum. Als endoscopieverpleegkundigen ben jij hier ook inzetbaar.

Een mooie uitdaging toch?


Jouw nieuwe werkplek

Je gaat aan de slag in een topklinisch opleidingsziekenhuis welke zorg biedt aan de inwoners van de regio Rotterdam. De organisatie telt bijna 4.000 medewerkers, deze bestaan uit bijvoorbeeld verpleegkundigen, medisch specialisten en vrijwilligers. Het ziekenhuis is erg centraal gelegen en makkelijk bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer.


Wat breng je mee?

Jij...

  • bent een gediplomeerd endoscopieverpleegkundige;
  • hebt goede dosis zelfvertrouwen en eigen initiatief. Daardoor pak jij problemen makkelijk aan en vindt jij voor alles een oplossing;
  • kunt een VOG overleggen.

Arbeidsvoorwaarden

De cao Ziekenhuizen is van toepassing op jouw functie (FWG 50). Als endoscopieverpleegkundige heb je een salaris van minimaal 2.526 euro en maximaal 3.774 euro bruto per maand.

Jij kunt direct starten voor 24 uur per week met deze uitdagende tijdelijke opdracht. De periode dat je gaat werken is minimaal zes maanden

Je werkt op uitzendbasis via BKV.


Verdere informatie

Persoonlijk contact
Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Udin Gorong via + 31 888 – 22 55 88 of via +31 6 20 03 68 95 of per mail via [email protected]

Job alert
Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert. Dan ontvang je passende vacatures. 

Webinars
Regelmatig organiseren wij bij BKV verschillende webinars. Kijk op deze pagina voor het actuele aanbod van de webinars en schrijf je in!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Udin Gorong
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Endoscopieverpleegkundige in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures