Verkoopmedewerker meubels en woonassessoires (FT of PT) - Rotterdam

Rotterdam

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij enthausiast, servicegericht en proactief! Den hebben wij een topper van een baan voor jou! Lees snel verder..........


WAT GA JE DOEN?

Samen het het team zorg jij ervoor om de klanten te voorzien van de juiste adviezen bij hun anakoop van meubels of woonaccessoires. van meubel. Verder zorg jij er natuurlijk voor dat de winkel er tiptop uitziet. De functie is divers want daarnaast sta jij ook achter de kassa en neem en verwerk jij inkomende goederen. De werktijden zijn op maandag van 13.00 -17.30 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 10.00-17.30 uur, op vrijdag van 10.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. Wij zijn opzoek zowel naar fulltimers pf parttimers.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Vrolijk, klantvriendelijk en proactief
  • Representatief
  • Flexibel en een echter teamplayer
  • Ft of PT beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering.

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoopmedewerker in Rotterdam