.NET-ontwikkelaar team Sales | Rotterdam

Rotterdam

Greenchoice
 • Greenchoice
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
 • Bonusregeling, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Greenchoice is op zoek naar een

.NET-ontwikkelaar team Sales

Supergeavanceerde IT is misschien niet het eerste waar je aan denkt als de energietarieven wijzigen. Nou, wij wel. Wie wij zijn? Jouw toekomstige collega's. Ja echt! Want als we je vertellen hoe high-end het applicatielandschap is waarmee we de sales bij Greenchoice ondersteunen, wil je ons scrumteam Sales zeker komen versterken. Ook mooi: als .NET-ontwikkelaar draag je direct bij aan een duurzame samenleving.

Dit ga je doen
Samen met je vijf teamgenoten ondersteun je de commerciële, operationele en serviceafdelingen van Greenchoice. Je bedenkt, ontwikkelt, test en onderhoudt vernieuwende applicaties die het salesproces mogelijk maken. Jouw doel: er met generieke automatiseringsoplossingen voor zorgen dat er zo min mogelijk handwerk aan te pas komt als het gaat om de contracten met onze klanten.

Stel: een klant geeft online een verhuizing door. Mede dankzij jouw IT-oplossingen gaat zo'n contract dan op de juiste datum op het nieuwe adres over. En komen de juiste gegevens bij onze servicemedewerkers, zodat zij de jaarnota kunnen opstellen. We ontwikkelen bijvoorbeeld ook de applicatie én de koppelingen die ervoor zorgen dat klanten op de goede datum de juiste welkomstkorting of opzegvergoeding uitgekeerd krijgen. Een uitdagende klus als je bedenkt dat Greenchoice ruim 600.000 klanten heeft.

Je werkt met de nieuwste technologieën en krijgt de kans om volop te ontwikkelen en bouwen. Maar wat jouw job extra afwisselend maakt, is dat we niet alles van scratch af aan zelf ontwikkelen. Is aankopen een betere keus, dan doen we dat. Aan jou de uitdaging om in- en externe oplossingen met elkaar te koppelen en te zorgen dat alles aansluit op onze processen. Hoe gaaf is het als jij een nieuwe high-end applicatie weet te koppelen aan onze databases? Ook duik je in het migreren van oude technologie naar nieuwe en weet je goede contentswitches te maken. Je werkt hiervoor veel samen met de andere scrumteams. Daarnaast schakel je binnen Greenchoice met onder anderen salesmedewerkers en de collega's van de klantenservice. Kortom: een superafwisselende baan, waarin je ook nog eens veel leert over groene stroom, de energietransitie en onze superdynamische sector.

Dit bieden wij jou
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.000,- en € 4.600,-, gebaseerd op een 40-urige werkweek.
 • Een aantrekkelijke bonusregeling van maximaal twee brut maandsalarissen per jaar.
 • Een individueel keuzebudget (8,33% van je bruto jaarsalaris) waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld het kopen van extra verlofdagen.
 • Uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek.
 • Een hypermoderne werkplek in een prachtig monumentaal – en natuurlijk energieneutraal pand – vlak bij Rotterdam Centraal.
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, onder andere met de trainingen uit ons leerplatform Greenhouse. Verder organiseren we binnen de IT-afdeling geregeld workshops en kennissessies.
 • Onbeperkt reizen met het ov met jouw NS-businesscard.
 • Jaarlijks een tof feest en elke twee weken een borrel. Deze zijn geheel vrijblijvend. Ben je erbij? Leuk! Liever niet? Absoluut geen punt, we waarderen ieders keuze.
 • Een duurzamer leven. Want pas op: werken aan een groene samenleving is besmettelijk!
Werken bij echte pioniers
Als de eerste volledig groene energieleverancier van Nederland levert Greenchoice al ruim twintig jaar uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas. Hiermee zijn wij de trotse en échte pioniers van groene energie. Pionieren zit dan ook in het DNA van onze organisatie. Kijk naar onze IT-afdeling. De vijftig gedreven en enthousiaste IT-professionals geloven in de kracht van zelfbouw en eigen beheer, maar deinzen er ook niet voor terug om innovatieve oplossingen aan te kopen en te koppelen. We lopen graag voorop. Zo werken we op dit moment hard om onze codebase volledig te vernieuwen richting een microservice-architectuur, zodat onze applicaties minder afhankelijk van elkaar zijn. Een innovatief proces waarin jij een belangrijke rol speelt.

Jouw team
Scrumteam Sales is een van de tien scrumteams van de IT-afdeling en bestaat naast jou uit drie andere .NET-ontwikkelaars, een Product Owner en Business Analist. Hét team bij uitstek met een zeer goede sfeer, zo staan wij binnen Greenchoice bekend. We zijn professioneel maar heel informeel. We nemen de tijd om onze successen te vieren, maar zijn er voor elkaar als het soms even tegenzit. Wat ons team verder kenmerkt, is dat we scrumban werken. De ideale combi van het scrum-framework en de kanban-principes. Hierdoor ervaren we meer rust in het team, dat werkt wel zo prettig.

lees meer

Gestelde eisen Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent daarbij positief en oplossingsgericht ingesteld en weet met je enthousiasme anderen mee te nemen in je ideeën. Maar je gaat ook goed zelfstandig aan de slag, waarbij je nauwgezet en methodisch te werk gaat. Verder heb je affiniteit met testen. Ons scrumteam heeft geen tester, omdat we testen een gezamenlijke verantwoordelijkheid vinden. Dat doen we trouwens zoveel mogelijk geautomatiseerd via de nieuwste technieken. Hierdoor blijf je ook op dit vlak up-to-date.

Verder heb je:
 • Hbo-werk- en denkniveau.
 • Ervaring als .NET-ontwikkelaar. Hoewel je helemaal thuis bent in de backend, deins je ook niet terug voor een vleugje frontend-ontwikkeling.
 • Ervaring met de volgende technologieën: C#, .NET Core, Microbus-toepassingen als RabbitMQ, D\GIT, ASP.NET MVC / Web API, Entity Framework, Microsoft SQL Server en Vue.js.
 • Bij voorkeur ervaring met Unit testing, SOLID, DI, IoC en Visual Studio.
 • Ervaring met de agile manier van werken, bijvoorbeeld scrum en kanban.
 • Een goede beheersing van het Nederlands. Wat onze IT-afdeling onderscheidt van veel andere, is dat de voertaal bij ons Nederlands is en we werken met een Nederlandstalige code.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.600 p/m
Extra informatie Solliciteer via de sollicitatieknop. Tip: doe het snel. Wij nemen sollicitaties namelijk direct in behandeling; zodra we een kandidaat hebben, sluiten we de vacature. Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Patrick Rozema, Teamleider IT Development via 0624748075 of [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Sales Medewerker in Rotterdam