ANIOS ouderenzorg – COVID-ondersteuning - mogelijkheden in diverse verpleeghuizen r.. - Rotterdam

Rotterdam

BKV
  • BKV854 vacatures
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Je hebt het vast al gehoord: het is bijna code zwart, ook in de verpleeghuizen. Daarom is hulp van jou hard nodig, al heb je maar een paar uurtjes tijd! Wanneer kunnen we je inplannen?


Jouw nieuwe baan

In ongeveer 15 procent van de Nederlandse verpleeghuizen is de afgelopen maand weer een uitbraak geweest. Dat vergt veel. Zowel van de bewoners als de medewerkers. Extra maatregelen worden weer getroffen, rooster worden steeds moeilijker om rond te krijgen en vrije dagen worden ingeleverd. Maar je ziet ook dat de ouderen helaas weer zieker worden bij een uitbraak dan kort na het toedienen van het vaccin. Dus die zitten met smart te wachten op hun boosterprik.

Daarom zorgt BKV voor extra ondersteuning en jij als basisarts helpt hierbij. Zo dragen we samen een steentje bij aan de bestrijding van deze immense pandemie.

Hoe? Door je aan te melden bij Petra van BKV voor de ANIOS COVID-ondersteunings-poule. Jij geeft bij haar aan wat jouw mogelijkheden zijn. Misschien heb jij in het weekend tijd voor een extra dienst of ben jij zelfs een paar dagen per week beschikbaar. Alles is mogelijk, de ouderenzorg heeft jouw inzet nu echt hard nodig!


Jouw nieuwe werkplek

Momenteel hebben we behoefte aan extra inzet in verpleeghuizen in onder meer Delft, Rotterdam, Schiedam en Bergen op Zoom.

Deze vacature wordt daarom in diverse regio’s in Nederland uitgezet. 


Wat breng je mee?

Vanzelfsprekend behoor jij als BIG-geregistreerde basisarts niet tot de kwetsbare doelgroep. Je weet goed om te gaan met de diverse emoties die kunnen opspelen bij de patiënten. Zij maken een angstige en onzekere periode door. Waardoor zij soms verward of agressief kunnen worden. Maar jij weet daar goed op in te spelen. Jij staat sterk in je schoenen en kunt de verantwoordelijkheid voor deze zorg aan.


Arbeidsvoorwaarden

Hoeveel uur jij werkt is aan jou! Misschien heb je elke zaterdag een gaatje in je agenda, wil je een paar anw-diensten draaien of wil je liever op oproepbasis werken. Het is allemaal mogelijk!

Je werkt op uitzendbasis via BKV en het salaris is conform de cao vvt. Dat betekent een maximaal salaris van 5.584 euro per maand bij een fulltime werkweek.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op Consultant Healthcare Petra Witteveen via + 31 888 – 22 55 88.  Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 41 03 53 31 of per mail via [email protected]


Verdere informatie

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.584 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Petra Witteveen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Ouderenzorg in Rotterdam