+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Onderhoudstechnicus wtb energie centrale Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TecPac Technical Capacity

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving
De aan jou toevertrouwde installaties in optimale staat van productie te houden; daar ligt je uitdaging. Als techneut wil jij je verder ontwikkelen binnen de machtige techniek van de energieopwekking en jezelf ontwikkelen tot een specialist op jouw vakgebied

Taken
Je werkt mee aan de inbedrijfstelling van de nieuwe centrale en om specifieke ervaring op te doen, ben je actief in onderhoudsprojecten op andere centrales. Na de inbedrijfstelling van de centrale kom je te werken binnen de afdeling Onderhoud. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen werktuigbouwkundige installaties. Je bereidt de onderhoudswerkzaamheden voor, voert ze uit en verhelpt storingen waar en wanneer dat nodig is. Tevens coördineer je de werkzaamheden die je samen met je collega’s en/of met aannemers uitvoert.

Organisatie profiel
We bieden je de unieke kans om vanaf de start betrokken te zijn bij de realisatie van een nieuwe elektriciteitscentrale. In 2009 zijn we gestart met de nieuwbouw van een moderne biomassa -/kolencentrale. De centrale (met een totaal vermogen van 800MW) kent een zeer hoog energierendement en is ontworpen om naast kolen tot 50% biomassa - voornamelijk hout – als brandstof te gaan gebruiken. Bovendien voldoet de nieuwe centrale – die in 2013 in bedrijf moet worden genomen – aan de strengste emissienormen, waardoor ze behoort tot de schoonste en meest energie-efficiënte centrales in haar soort.

Functie eisen
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo of hbo-opleiding Werktuigbouwkunde, Algemene Operationele Techniek (of vergelijkbaar).
  • Ook heb je ruime ervaring binnen de roterende werktuigbouwkunde, of met ketels en/of stoomturbines als leidinggevend monteur.
  • Als gemotiveerde techneut streef je uiteraard naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in je werk. Daarnaast heb je een flexibele instelling, ben je leergierig en staan veiligheid en verantwoordelijkheid bij jou hoog in het vaandel. Door vooruit te denken, heb je voortdurend een goed overzicht van de te nemen stappen in de onderhoudswerkzaamheden.
  • Je werkt oplossingsgericht en neemt initiatieven bij het opsporen en verhelpen van storingen.
Bijzonderheden
TecPac is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor technici opgeleid in de vakgebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Wij richten ons op grotere en kleinere organisaties met behoefte aan vast en flexibel inzetbaar personeel in de branches; Installatietechniek, Civiele techniek, Industrie, Utiliteit, beveiliging en Vastgoed beheer.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in