+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schagen.
Laad meer vacatures
12 dagen geleden geplaatst | 17x bekeken

Head of HR bij Veko Lightsystems International BV Schagen Rvdb

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rvdb

Rvdb
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 33 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Voor onze opdrachtgever Veko Lightsystems International B.V., marktleider in Nederland en internationaal groeiend, zijn wij op zoek naar een Head of HR. 

In deze rol adviseer je de directie en het management op strategisch, tactisch en operationeel niveau over HR thema’s en draag je bij aan het realiseren van de organisatiedoelen. Ben jij een open, betrokken Head of HR die graag lijnen uitzet om de organisatie naar de volgende fase te brengen? Lees dan verder!Functie-eisen

 • HBO/WO-niveau, bij voorkeur op het gebied van HR;
 • meerdere jaren ervaring in HR management, met bij voorkeur enige jaren ervaring als HR Business Partner;
 • ruime expertise in generalistisch HR, zoals business partnering, talentontwikkeling, verandering & transitie, organisatieontwerp en -cultuur;
 • gewend op strategisch niveau mee te denken, en deze strategie te vertalen in concrete doelstellingen en KPI's;
 • ervaring in de samenwerking met een OR en goede kennis van arbeidsrecht en de wet op ondernemingsraden;
 • bij voorkeur ervaring in een productiebedrijf (of vergelijkbaar) en met internationale groei;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, in zowel Nederlands als Engels.


Bedrijfsomschrijving

Veko Lightsystems International B.V. ontwikkelt, produceert, monteert en programmeert industriële lijnverlichting.
Met ruim 150 medewerkers zijn zij trots op het feit dat ze marktleider zijn in Nederland en sterk groeiend in Europa. Veko bestaat ruim 45 jaar en levert via nevenvestigingen en agenten in meer dan 26 landen industriële verlichting. Sinds 2018 Behoort Veko tot de Fagerhult Group, waardoor zij voor elk project een verlichtingsoplossing kunnen bieden, samen met de andere 12 internationale verlichtingsbedrijven, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied.
Veko is van oorsprong een familiebedrijf met een informele no-nonsense cultuur. De bedrijfscultuur is gebouwd op sterk lokaal ondernemerschap en karakteriseert zich als klantgericht, respectvol, open en transparant, oplossings- en actiegericht en betrokken. De sterke groei, ook internationaal, vraagt om inzet en creativiteit, om te werken buiten de gebaande paden en steeds op zoek te gaan naar efficiënte en klantgerichte oplossingen. 

Als Head of HR en lid van het managementteam ben je strategisch partner, HR-expert en coach. Je ondersteunt het MT bij alle HR onderwerpen, programma's en processen. Je bent verantwoordelijk voor de conceptuele planning, coördinatie en tactische uitvoering van projecten gericht op organisatieontwikkeling, veranderingsprocessen en culturele transformaties.
We verwachten dat je de HR strategie en doelstellingen ontwikkelt, implementeert en onderhoudt in directe samenwerking met de CPO van Fagerhult en in overleg met het MT van Veko. Je treedt op als inspirerend leider van het HR team die jij tevens coacht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast fungeer je als vertrouwenspersoon voor de MD en andere MT leden, waarbij je (pro-actief) advies en begeleiding geeft over HR beleid, procedures, loopbaan en ontwikkeling van medewerkers.

Als Head of HR werk je in een team met een HR Adviseur en een HR Medewerker. Jouw visie, pro-actieve houding, actiegerichtheid, toegankelijkheid en communicatieve en verbindende vaardigheden voegen veel toe aan deze omgeving. 

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Veko te werken, dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: warm, menselijk, ondernemend, groeiend, hart voor de zaak en innovatief.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in