30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Scheemda.
8 dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Schilder Scheemda • Faber

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

Faber
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 1.223 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.350 p/m
 • Fulltime
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Wil jij als schilder doorwerken tijdens de winter en daarna vrolijk verder bij een van onze vele opdrachtgevers? Of zit je in twijfel of je nog wel goed op je plek zit bij je huidige werkgever? Dan is NU het moment om het gesprek met ons aan te gaan! Faber is de grootste werkgever van Nederland in de schildersbranche zonder eigen projecten. Wij weten dat je als schilder in deze krappe arbeidsmarkt overal een goede baan kunt krijgen. Bij Faber maken we het graag nog nét een stukje beter voor je. Hoe wij dit doen? Bekijk ons aanbod en wie weet ben jij ook aanwezig bij onze kerstborrel! Je staat dagelijks met een glimlach op om als schilder de klanten blij te maken met jouw vakmanschap. Als schilder houd je je dagelijks bezig met meerdere projecten in Scheemda en omgeving. Iedere opdracht is weer anders en dat is voor jou als schilder geen enkel probleem. Je haalt juist veel energie uit verschillende projecten. De werkzaamheden als schilder variëren van bouwkundig tot 'gewoon' schilderwerk. Afwisseling in het werk vind je prettig, aangezien je van alle markten thuis bent. Maar het allerbelangrijkste, je gaat als schilder voor kwaliteit door een mooi resultaat met de kwast neer te zetten! En dat dan wel natuurlijk met de beste materialen, een eerlijke planning, leuke collega's en een fijne werksfeer. Door de grote mate van afwisselend werk als schilder en het leuke persoonlijke contact met de klant vliegt je werkdag voorbij. Voor je het weet zit je weer voldaan in de (bedrijfs)auto naar huis. Uitgezwaaid door wederom een gelukkige klant!


Ben jij het?

Waar wij blij van worden:

 • Als je een vakdiploma hebt dan wordt dit gewaardeerd, maar ervaring als schilder of een goede motivatie om het vak te leren vinden wij zeker zo belangrijk.
 • Je bent klantgericht, nauwkeurig en je werkt graag met mensen. Je hebt namelijk niet alleen contact met je collega’s, maar ook met opdrachtgevers en bewoners.
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze gratis via Faber te halen.
Wat wij bieden

Bij Faber staan onze vakmensen op nummer 1. Naast persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon investeren wij graag in jouw ontwikkeling, zodat jij als schilder alle ruimte hebt om je vakkundigheid uit te breiden! Wij garanderen jou het hele jaar door werk met een salaris vanaf € 2.350,00 bruto per maand (afhankelijk van je werkervaring). Wij snappen dat je zekerheid prettig vindt, daarom bieden wij je een vast contract bij goed functioneren. Ontwikkeling stimuleren wij, dus krijg je bij ons de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met behulp van 2 cursussen/trainingen per jaar. Ook heb jij bij Faber de keuze bij welk pensioenfonds (Stipp Plus of BPF Schilders) je jouw pensioen gaat opbouwen. Verder bouw je punten op bij ieder gewerkt uur, waarmee je spaart voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. En misschien nog wel het belangrijkste, werkplezier! Wij zorgen ieder jaar voor een gezellige zomer- en winterborrel met al jouw Faber collega’s. Wij geven jou veel persoonlijke én oprechte aandacht, omdat we jou als vakkracht waarderen. Wij komen regelmatig bij je langs om even bij te kletsen (en brengen vaak wat lekkers mee). Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie, je zal je snel thuis voelen.


Waar jij werkt

Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, alleen dan wel één zonder eigen projecten. Hoe jou dag er uit ziet, dat is dan ook aan jou! Daarover gaan we graag met je in gesprek. Wat heb jij als schilder al gedaan? Waar word je blij van en waar word jij niet blij van? Waar wil jij als schilder én als mens over 3 jaar staan? Wij gaan graag met je in gesprek, zodat we jou de best passende baan kunnen bieden. 

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in