+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Scherpenzeel (GE).
Laad meer vacatures

Senior Assistent-accountant Scherpenzeel (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

AV Werving en Selectie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving


Als senior assistent-accountant ben jij het aanspreekpunt van de klant: je adviseert over alle facetten van accountancy en beheert een eigen klantportefeuille van a tot z. Dit doe je voornamelijk vanuit het kantoor in Scherpenzeel of Veenendaal en bent ook regelmatig op locatie bij de klant.

Maak het verschil als senior assistent-accountant
Bij Van Braak Accountants werken ze een beetje anders. Ook wel ongewoon ondernemend genoemd. Zij zijn geen adviseurs aan de zijlijn, maar altijd op zoek naar kansen en inventieve oplossingen. Je hebt een brede verantwoordelijkheid, want je zorgt voor het controleren van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes. Je werkt nauw samen met de assistent-accountants en relatiebeheerders. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en je haalt veel energie uit het adviseren van de klant. Je bent vaardig in alle facetten rondom accountancy en dat is hetgeen waarin jij echt het verschil kunt maken. Met veel plezier ga jij aan de slag met het:
• zelfstandig voeren en begeleiden van (complexe) financiële administraties;
• begeleiden en aansturen assistent-accountants;
• voorbereiden en uitwerken van adviezen;
• commercieel en adviserend klantcontact onderhouden.

Voor deze vacature neem jij mee:
Als senior assistent-accountant beschik je over goede communicatieve en adviserende vaardigheden. Je hebt interesse in het fiscale vakgebied en raakt hier niet over uitgepraat. Je bent ondernemend, gedreven, leergierig en vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen binnen je rol. Hiermee zorg jij ervoor dat je kennis over de veranderende wet- en regelgeving op orde blijft en kun je in de toekomst doorgroeien tot relatiebeheerder. Verder beschik jij over:
• een mbo of hbo opleiding zoals bedrijfsadministratie, accountancy of bedrijfseconomie;
• vanaf drie jaar ervaring als financieel medewerker of assistent-accountant bij een accountantsorganisatie;
• een (bijna) afgeronde praktijkopleiding AA en ervaring met fiscale aangiften VpB en IB zijn een pré.

Jouw werkgebied

Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Scherpenzeel of Veenendaal (net wat voor jou handiger is). Hier werk je met een hecht team van collega’s aan verschillende uitdagende projecten. De kantoren zijn centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf Amersfoort en Arnhem en de A12 en de A30.


De aanbieding
Van Braak Accountants is de afgelopen jaren gegroeid en deze groei willen zij graag voortzetten. Dit doen zij door jou op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak de mogelijkheid te geven om jezelf te blijven ontwikkelen. Naast deze ontwikkeling bieden zij een inspirerende en goed ingerichte werkplek, een aantrekkelijke studiekostenregeling en op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:
• een salaris van € 3.500 tot € 5.000 met doorgroei perspectief in de toekomst;
• 27 vakantiedagen en de mogelijkheid er 5 bij te kopen;
• goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
• overuren worden tegen 150% uitbetaald of kunnen worden opgenomen;
• veel doorgroeimogelijkheden;
• je kunt onder werktijd onbeperkt (PE-gecertificeerde) opleidingen volgen binnen de Van Braak Accountants Academy.

Werken bij Van Braak Accountants
Van Braak Accountants is een accountantsorganisatie met ruim 200 enthousiaste, hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers met een op resultaatgerichte instelling, stijl en teamspirit. Dankzij de Van Braak Accountants Academy blijf je je ontwikkelen. Dat is met de continu veranderende wet- en regelgeving ook nodig. Professionele - maar ook persoonlijke! - ontwikkeling is bij Van Braak Accountants ontzettend belangrijk. Zo kun je je klanten optimaal bijstaan. De afgelopen jaren is de organisatie hard gegroeid. Deze groei is volledig autonoom; door een grote en groeiende portefeuille van tevreden klanten, breiden zij door behaalde successen steeds verder uit.

Interesse?
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en eventueel een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Remco de Waal Zamora via telefoonnummer 033-2860150 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Misschien spreken we elkaar dan snel!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in