Vacature Interieurbouwer - Scherpenzeel (GE)

Scherpenzeel (GE)

Westenwolf Trappen
 • Westenwolf Trappen
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Met elkaar gaan we voor mooie projecten en ambachtswerk
Heb jij ervaring in de interieurbouw, als trappenmaker of als (werkplaats)timmerman? Wil je graag opgeleid worden tot ervaren trappenmaker? Werk je graag aan exclusieve projecten?
Wij maken met elkaar mooie dingen, dat geeft voldoening in je werk. Met elkaar hebben we een fijn team waar we zuinig op zijn. Bij ons maak je als interieurbouwer exclusieve trappen. Trappen die in veel gevallen door een architect zijn ontworpen, bedoeld voor stijlvolle woonomgevingen. Jouw vakwerk het visitekaartje voor ons klant. We hebben een ambachtelijke werkwijze, in combinatie met een compleet en vernieuwd machinepark. We houden ervan om de zaakjes goed voor elkaar te hebben.
Interieurbouwer in de trappenmakerij is een uniek beroep. Heb jij passie voor houtbewerking en werk je graag met je handen op een ambachtelijke werkwijze? Kom werken bij Westenwolf, we leiden je graag op!

Kijk op onze bedrijfspagina voor meer informatie: https://www.gawerkenbij.nl/westenwolf/ of bel of app Jorrit (06-55926282)

Wat je gaat doen
Nadat er een nieuwe opdracht binnen is, ga jij met het ontwerp vanuit kantoor de werkplaats in. De werkzaamheden die je dan uitvoert, die verschillen per project. We hebben afgelopen jaren veel geautomatiseerd waardoor je minder tijd kwijt bent aan ‘eentonig’ handwerk en het werk afwisselender is geworden Na het maken in de werkplaats ga je de trap met een aantal collega’s plaatsen bij de klant op het project als je dit leuk vindt.
 • Werkplaats;
 • Mogelijkheid tot het monteren bij de klant;
 • Afstemmen project met de werkvoorbereiding;
 • Zowel zelfstandig werken als samenwerken.

lees meer

Gestelde eisen Mogelijkheden in overvloed
Om onze diverse klantenkring te voorzien van een passende trap in het interieur, is de vacature van trappenmaker vrijgekomen.
De werkzaamheden verschillen per opdracht, wij denken met onze klanten out-of-the-box, de mogelijkheden zijn er in overvloed…
Daarnaast geeft werken bij Westenwolf Trappen ook mogelijkheden! Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij werk doet wat bij je past en wat je leuk vindt! Zo zijn er bijvoorbeeld ook volop doorgroeimogelijkheden, met elkaar gaan we voor het beste eindresultaat!

Wat we zoeken
Voor de vacature van interieurbouwer zoeken iemand ervaring of een affiniteit met de bouw. Heb jij passie voor houtbewerking, werk je het liefst met kwaliteitsvolle materialen en wil je iets creëren dat je niet op elke straathoek tegenkomt? Als één van de weinigen in de markt leveren wij écht maatwerk.
 • Sociaal;
 • Zelfstandig;
 • Goed in samenwerken;
 • Nauwkeurig en perfectionistisch;
 • Ervaring als bijvoorbeeld timmerman, interieurbouw, werkplaatstimmerman.
Voldoe jij niet aan bovenstaande profiel, maar is deze baan op jouw lijf geschreven? Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent, we leren je graag de fijne kneepjes van het vak!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.550 - € 3.300 p/m
Extra informatie Wat je kan verwachten
In deze afwisselende functie heb je veel verantwoordelijkheid. Je zal als trappenmaker niet alleen maar in de werkplaats werken, maar zo ook af en toe je gerealiseerde trap plaatsen bij de klant als je dit leuk vindt! Hiermee werk je echt richting het eindresultaat. Daarnaast bieden we je goede voorwaarden zoals een goed salaris. Alles is dik voor elkaar zodat jij goed je werk kan doen.
 • Mooie projecten om aan te werken;
 • Waardering van je klanten en collega's;
 • Gereedschap en materiaal is goed op de rit;
 • Gezellige club vaste collega's;
 • Vaste baan.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over Westenwolf Trappen
Bij Westenwolf streven we al jaren naar vakwerk dat de verwachtingen overtreft. Met oog voor detail, ambachtswerk, aandacht voor de klant en liefde voor ons vak leveren we keer op keer de mooiste trappen. Het ultieme doel? Een verrassend eindresultaat waar iedereen trots op kan zijn!
Gevestigd in Scherpenzeel en met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring, is de passie voor houtbewerking alleen maar toegenomen. Of het nu gaat om een imposante trap in een nieuwe villa, of een traditionele trap in een oud herenhuis: elk project vliegen we met hetzelfde enthousiasme aan.

Uit het juiste hout gesneden
Wij geloven dat goede kwaliteit begint met enthousiaste vakmensen en een ruime werkplaats, waar we alles kunnen maken en iedereen goed kan werken. Onze mensen zijn stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. Gedreven, nauwkeurig en vakkundig vliegen we elk project aan. Zo werken we samen aan prachtige eindproducten en tevreden opdrachtgevers.

Je herkent ons werk aan het maatwerk en de ambachtelijke kwaliteit. Dit zie je terug in de fraaie afwerking, de degelijke constructies en het hoogwaardige materiaalgebruik. Vanaf de allereerste schets tot aan de plaatsing en afwerking van de trap: onze klanten blijven het gehele proces nauw betrokken. Zo blijven we concreet werkzaam aan de wensen van de klant.


Waarom werken bij Westenwolf?
- Aandacht
Bij ons hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Wij doen alles voor tevreden personeel, heb je iets nodig dan regelen we dat gelijk!
- Ambacht
Wij werken op een ambachtelijke werkwijze, in combinatie met de beste machines en de nieuwste gereedschappen!
- Exclusiviteit
Ons werk is afwisselend en uitdagend, omdat wij exclusieve trappen leveren voor luxe huizen in het hoge segment.
- Werk wat bij jou past
Het is belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Je werk is veelzijdig, maar je mag werk doen wat bij jou past! Waar liggen jouw kwaliteiten?

Stap voor stap naar de perfecte trap
Een droomtrap realiseer je niet zomaar. Dit creëren wij in verschillende stappen met ons vakkundige team. Wij werken dan ook stapsgewijs aan onze ambachtelijke trappen!

1. We voeren eerst verschillende gesprekken en wisselen ideeën uit;
2. De offerte volgt;
3. Aan de slag met het inmeten van de trap;
4. 3D-ontwerpen worden gemaakt;
5. Bij akkoord wordt de trap in de werkplaats vakkundig gerealiseerd;
6. De trap wordt geheel naar wens geplaatst in de woning.

Voldoe jij niet aan het profiel dat wij zoeken, maar is deze baan op jouw lijf geschreven? Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent, we leren je graag de fijne kneepjes van het vak!

Ga werken als Trappenmaker bij Westenwolf Trappen! Solliciteer direct op deze functie!
Website: https://www.gawerkenbij.nl/westenwolf/
Mobiel Jorrit: 06-55926282.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Houtbouwer in Scherpenzeel (GE)