Vacature Chaletbouwer - Scherpenzeel (GE)

Scherpenzeel (GE)

Verdo Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij graag een baan met veel afwisseling en vind jij het leuk om het land door te reizen om op vakantieparken chalets te bouwen? Ben je handig en heb je eventueel al ervaring opgedaan als timmerman of montagemedewerker? Dan is deze functie als chaletbouwer geschikt voor jou!

Wat ga je doen als chaletbouwer?
Tijdens deze functie ga je op vakantieparken aan de slag. Jij zorgt ervoor dat de vakantiehuisjes van verschillende vakantieparken worden onderhouden, opgebouwd en gerenoveerd. Zo zorg jij ervoor dat vakantiegangers in de zomervakantie in een vakantiehuis zonder gebreken terecht kunnen.

Waar ga je werken?
Voor deze opdrachtgever ga je projectmatig op verschillende vakantieparken aan de slag. Deze vakantieparken staan op verschillende plekken in het land. Reizen voor je werk vind je dus niet erg! Samen met een klein maar gezellig team ga je aan de slag. Van grote bouwklussen tot kleine onderhoudsklussen, voor jou is het geen probleem!

Wat we bieden
  • Salaris tussen de € 2500 en € 3000 euro
  • Goede arbeidsvoorwaarden met kans op een vast contract
  • Een gezellig team waar je inzet zichtbaar wordt gewaardeerd
  • Vervoer en verlof wordt goed geregeld
  • Goede pensioenregeling
Wat we vragen van een chaletbouwer
  • Gedreven en stressbestendig
  • Werken met een planning is voor jou geen probleem
  • Nog geen ervaring? Geen probleem! Als je maar leergierig bent
  • Heb je wel een relevante opleiding of werkervaring? Dat is altijd mooi meegenomen
  • Rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer en/of rijbewijs BE
Lijkt het je leuk om als chaletbouwer aan de slag te gaan? Laat dan je reactie achter! Bel naar ons kantoor op 0318 576 502, mail naar [email protected] of neem rechtstreeks contact op met Gertjan via 06 34 33 38 88. Is deze vacature niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze andere vacatures.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto aanhanger (BE)
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Aanpakken. Daar houden we van bij Verdo Werkt. ‘Niet lullen, maar poetsen’, op z’n Hollands gezegd. Met die insteek zijn we in 2009 begonnen met het bemiddelen tussen mensen die flexibel werk zochten en werkgevers die handjes tekort kwamen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de bekendste, plaatselijke uitzendbureaus, gespecialiseerd in werving en selectie. We vinden het fantastisch om mensen én bedrijven te zien bloeien, om ze vooruit te helpen en succesvol te laten zijn.

Wij werken alleen voor bedrijven die hun personeel op waarde weten te schatten. Dat zit hem niet zozeer in de tarieven of het soort werk, maar veel meer in de waardering voor inzet. In goede aansturing en banen waarin mensen er echt toe doen. Onze database staat vol met potentiële, enthousiaste en vakkundige werknemers en vakantiekrachten. We hebben ook een groot aantal vaste medewerkers op de loonlijst staan, waarvan we weten wat ze waard zijn. Samen zijn we Verdo Werkt.

– Zeer breed netwerk van opdrachtgevers
– Door ervaring in 75% van de gevallen in 1 keer een goede match
– Binnen 1 week aan de slag bij je nieuwe baan

lees meer

Contactpersoon Verdo Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Interieurbouwer in Scherpenzeel (GE)