Vacature Buschauffeur Schiphol - Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk

Careermaker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wat ga je doen

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie? En altijd al eens willen rijden tussen de vliegtuigen?

Dan is de functie van buschauffeur op het platform van Schiphol echt iets voor jou!

Als buschauffeur op het platform van Schiphol en rondom Schiphol krijg je elke dag weer energie om met een grote glimlach aan het werk te gaan. Deze energie straal je uit naar de reizigers. Je bent een echte gastheer/gastvrouw en zou zo mee kunnen naar de vakantiebestemming van de passagiers.

Het is jouw taak de passagiers zo soepel en veilig mogelijk van en naar het vliegtuig te begeleiden. Om dit te kunnen doen sta je continu in contact met de luchtverkeerstoren. Zij geven jou rechtstreeks de informatie over de gebeurtenissen op het platform en houden jou up-to-date om een zo veilig mogelijke werkomgeving te creëren. Daarnaast overzie je de situatie en anticipeer je op de gebeurtenissen om je heen. Dit kan je als de beste! Door jouw rijvaardigheden hebben de passagiers het gevoel alsof ze in een limousine naar het vliegtuig worden gebracht.

De functie als buschauffeur op het platform is een veelzijdige functie. Door de dynamische omgeving van Schiphol is geen dag hetzelfde!

Wat breng je mee

Wat heb je nodig om de functie uit te mogen voeren:

 • Een geldig rijbewijs D incl. code 95;
 • Geneeskundige verklaring;
 • Je kan in aanmerking komen voor een Schiphol pas (hiervoor word je volledig gescreend door de AIVD en regelt Careermaker de aanvraag);
 • Een goede servicegerichte houding;
 • Je heb een flexibele instelling betreft werkdagen en tijden (overdag, avond en weekenden);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je woont maximaal 35 km van Schiphol af.

Mocht je niet voldoen aan één van bovenstaande punten, dan kunnen wij altijd de mogelijkheden met elkaar bespreken!

Wat krijg je er voor terug

We bieden je een functie aan waarbij je werkzaam bent op één van de meest dynamische en indrukwekkende plekken van Nederland, je komt echt letterlijk te werken tussen de vliegtuigen en daarnaast bieden wij jou:

 • Een goed salaris -arbeidsvoorwaarden conform de CAO Besloten Busvervoer;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor avond, nacht en weekend werk;
 • Een platformtoeslag;
 • praktijkinstructie (om alles te leren van het platform);
 • Een flexibele functie voor minimaal 16 tot maximaal 36 uur in de week, waarbij er een goede balans is tussen werken en privé;
 • Ingerichte kantine met o.a. lounge banken en lekkere koffie tijdens het wachten.
Waar kom je te werken

De opdrachtgever Arriva Touring is dé aangewezen busvervoerder en is de grootste touringcaronderneming in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Sinds april 2020 is Arriva Touring ook actief op en rondom Schiphol om hier een groot deel van het personenvervoer op zich te nemen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen zijn wij voor deze prachtige organisatie op zoek naar: gemotiveerde buschauffeurs voor op het platform Schiphol!

Zo zal je o.a. op het platform rijden tussen alle vliegtuigen door. Hoe gaaf is dat? Daarnaast zorg je ervoor dat alle mensen veilig naar de vertrekhal vervoert worden. De komende periode zal Schiphol steeds meer mensen ontvangen die staan te trappelen om lekker op vakantie te gaan of iemand die op zakenreis gaat om een mooie deal te sluiten.

Meer weten?

Hebben wij jouw interesse? Neem dan snel contact met ons op. Wij gaan graag verder in gesprek met jou. Je kunt contact opnemen met onze collega Kelly Winkelman, op 06 83 52 72 13 of [email protected] Tot snel!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Bus (D)
Bedrijfsomschrijving Op onze vestigingen in Rotterdam en Amsterdam (Diemen) werken meer dan 50 medewerkers om de ambities van onze kandidaten, opdrachtgevers en onszelf te realiseren. Op zoek naar een baan of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op met de collega van het expertise waar jij een baan in zoekt! Wij helpen je graag je ambitie waar te maken.

lees meer

Contactpersoon Careermaker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Buschauffeur in Schiphol-Rijk