Chauffeur Boardsupply-Vliegtuigschoonmaker - Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk

Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Asito Transport Aircraft Services B.V. is een van de grootste schoonmaak dienstverleners op de luchthaven Schiphol. Binnen de groep afhandelaren welke door Asito Aircraft bediend wordt is KLM de grootste klant, alle internationale wide body vliegtuigen van KLM worden door Asito Aircraft geserviced en bevoorraad d.m.v. schaarwagens en bagagetrekkers met aangekoppelde karren. Voor deze werkzaamheden zijn wij op zoek naar medewerkers voor de functie Chauffeur Boardsupply – Vliegtuigschoonmaker. Daarnaast wordt je ook ingezet als Chauffeur Belly belading. Als Belly Belader ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van bagage karren met zakken waarin dekens zitten en het besturen en bedienen van de bagagetrekker op het platform. Als Chauffeur Boardsupply/ Vliegtuigschoonmaker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van trolleys met board supply goederen en het besturen en bedienen van de schaarwagen op het platform. Daarnaast zorg je voor het verzamelen en uitdelen van de kussens en dekens aan boord van het vliegtuig en verricht je schoonmaakwerk in het vliegtuig. Bij inzet als Chauffeur Belly belading ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van bagagekarren met zakken waarin dekens zitten en het besturen en bedienen van de bagagetrekker op het platform. Je werkt in de dynamische omgeving Schiphol waarbij het naleven van instructies en voorschriften vanwege veiligheid hoog in het vaandel staan. Je werkt in een rooster met dag- en avonddiensten, tussen 05.00 en 23.00 uur. Je kunt altijd tijdig aanwezig zijn, eigen vervoer kan hiervoor noodzakelijk zijn. Je woont maximaal 25 km. vanaf Schiphol. Ook draai je 1 keer per 2 weken een weekenddienst. Je hebt een werkweek van 22,5 uur per week. Deze uren kunnen na verloop van tijd eventueel uitgebreid worden.

Uren: 22,5 uur per week
Plaats: SCHIPHOL 22-6-2021 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Chauffeur Boardsupply-Vliegtuigschoonmaker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Het laden en lossen van trolleys met board supply goederen en het besturen en bedienen van de schaarwagen op het platform;
  • Het verzamelen en uitdelen van de kussens en dekens aan boord van het vliegtuig;
  • Het laden en lossen van de bagagekarren;
  • Het verrichten van schoonmaak werk in het vliegtuig.
Wat vragen wij van jou?

MBO werk en denkniveau; Je bent in het bezit van een B-rijbewijs; Je hebt aantoonbaar 5 jaar rijervaring; Je hebt ervaring als Chauffeur; Je bent in goede fysieke gezondheid; Je wordt gescreend door de Koninklijke Marechaussee en KLM; Goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken) is vereist; Een test is een onderdeel van de aanname procedure, slagen hiervoor is bepalend voor de indiensttreding.


Wat hebben wij te bieden?

Je krijgt een platform- & veiligheidsopleiding test waarmee je in het bezit komt van een luchthavenpas om te kunnen werken en rijden op de platformen (platformbevoegdheid); Je doorloopt een opleidingstraject chauffeur – vliegtuig schoonmaker en Belly belader. Salaris conform schoonmaak CAO met toeslagen voor werken op onregelmatige tijden; Een extra vakantie dag die je kan opnemen op je verjaardag; Een uitdagende baan waarin zowel parttime als fulltime contracten mogelijk zijn, met uitzicht op een vast contract. Locatie: Schiphol


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Danielle Klas, [email protected]
Solliciteren kan tot en met woensdag 22 december 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Voor ons schoonmaakbedrijf staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen. Asito Transport heeft zich gespecialiseerd in de schoonmaak in de reizigerswereld. Wij werken op het dynamische Schiphol waar Asito Transport de afwikkeling van vliegtuigen en schoonmaakwerkzaamheden van de publiek toegankelijke ruimtes verzorgd. Daarnaast is Asito Transport landelijk actief op meerdere NS stations; van station Amsterdam Centraal tot Maastricht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met onze klanten en de maatschappij. Bij Asito werken mensen van meer dan 100 nationaliteiten. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt een organisatie niet alleen interessanter, maar ook succesvoller. Wij noemen dat de kracht van kleur. Wil je hier ook deel van uitmaken?

lees meer

Contactpersoon Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Schiphol-Rijk Bekijk alle soortgelijke vacatures