Teamleider Schoonmaak - Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk

CSU
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Teamleider schoonmaak


Locatie: Samsung Electronics Benelux B.V. in Schiphol
Uren: 35 per week

Aan de slag bij CSU
Als meewerkend voorman/voorvrouw in de schoonmaak steek jij de handen uit de mouwen op Samsung Electronics Benelux B.V. in Schiphol. Je geeft leiding aan een team van schoonmaak medewerkers en werkt ook zelf mee op de locatie.

Schoonmaak is van vitaal belang in onze samenleving. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Met werk in de schoonmaak, bij jou in de buurt en een prima salaris zit je goed bij CSU.

Dit ga je doen

 • Je bent beschikbaar voor 35 uur per week en werkt op maandag t/m vrijdag vanaf 07.00 uur t/m 14.30 uur, 7 uur per dag;
 • Je stuurt medewerkers aan, geeft aanwijzingen en controleert de werkkwaliteit en voortgang;
 • Je regelt de personele bezetting, beoordeelt nieuwe medewerkers en begeleidt hen tijdens hun proeftijd;
 • Je zorgt ervoor dat het werk op de best mogelijke wijze wordt uitgevoerd, volgens een goede planning en met de hoogste kwaliteit als resultaat;
 • Je werkt zelf mee op de locatie. Onder je dagelijkse werkzaamheden vallen het maken van de planning, bestellen van schoonmaakmiddelen en het meewerken op de vloer;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en de klant. Op beide niveaus kun je mensen effectief te woord te staan.

Voor de beste mensen…
…hebben we de beste baan. Zodra je start als meewerkend voorman/-vrouw mag je rekenen op een contract voor 35 uur per week binnen de Schoonmaak CAO. Ook profiteer je van:

 • Een uurloon tussen de €11,44 en €13,05 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • 26 vakantiedagen en een extra vakantiedag die je kan opnemen op je verjaardag;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een vakopleiding over alle materialen en middelen;
 • Een eindejaarsuitkering als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
 • Een bijdrage aan je pensioen vanaf 21 jaar;
 • Korting op verschillende verzekeringen;
 • Fris in je werk: het programma voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.


Iedereen is welkom bij CSU
CSU is een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij ons werk je met 16.000 trotse collega’s. Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. Samen zijn wij al meer dan 50 jaar scherp op schoon.

Aan het werk
Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor Meewerkend voorman/voorvrouw.

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Arti Sadhoe, recruiter, beantwoordt je vragen via 06-13521118 of [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,44 - € 13,05 p/u
Bedrijfsomschrijving Met ruim 16.000 medewerkers is CSU een nummer 1 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. Prima werk, goed salaris, dichtbij en met gunstige werktijden. Echt iets voor jou!
Contactpersoon CSU
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Schiphol-Rijk Bekijk alle soortgelijke vacatures