+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures

Bijbaan op Schiphol Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkCentrale Nederland

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan
  • 10 - € 14 p/u

Vacatureomschrijving

Werken waar en wanneer jij wilt? Dat is mogelijk met deze bijbaan op Schiphol.

Voor diverse bedrijven in de regio Schiphol zoeken wij logistieke oproepkrachten voor werk als magazijnmedewerker, logistiek medewerker, heftruckchauffeur, luchtvrachtmedewerker, productiemedewerker, voorraadbeheerder (licht administratief), verhuizer en meer. Momenteel zoeken wij geen oproepkrachten om op Schiphol Plaza te werken. Jouw bijbaan op Schiphol start dan ook hier!

De bijbaan op Schiphol is ideaal voor studenten of mensen die op flexibele (parttime) basis geld willen (bij)verdienen.

Meld je aan via deze pagina. Wij nodigen jou uit voor een kennismaking en inschrijving bij ons op de vestiging. Je geeft je beschikbaarheid door en wij bellen je als er werk is. Zo simpel is het. Er is genoeg werk dus de kans is erg groot dat je snel aan de slag gaat.

De meeste bedrijven werken ook buiten kantoortijden. Dit betekent dat je na schooltijden of studietijden ook kunt werken. Ook voor het weekend zijn er diensten beschikbaar. Je kunt dus dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten werken. Lijkt je dat wat een bijbaan op Schiphol?



Gevraagd

Functie-eisen

Bijbaan op Schiphol:

Er zijn geen eisen aan het aantal dagen dat je beschikbaar moet zijn. Werken voor een dag in de week is mogelijk maar tijdelijk fulltime werken bijvoorbeeld tijdens vakantie ook.

Heb je het erg naar je zin bij een bedrijf dan zou je hier ook als vaste oproepkracht kunnen werken.

Je werkt met leuke collega’s, de verdiensten zijn goed en je kunt ook korte cursussen volgen en bijvoorbeeld een heftruckcertificaat behalen.

Jouw salaris wordt per week betaald. Dat is lekker snel nadat je hebt gewerkt.

Wat wij vragen is dat je betrouwbaar bent. Als je een dienst krijgt dan kom je op tijd en werk je goed mee. Je hebt geen moeite met fysiek werk. Je kunt in bezit komen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Deze vragen wij voor je aan.

De verdiensten kunnen in het weekend oplopen tot wel € 20,00 bruto per uur, bijvoorbeeld op een zondag. Doordeweeks gelden andere percentages en liggen de verdiensten afhankelijk van jouw leeftijd en het bedrijf waar jij werkt tussen de € 10,00 en de € 14,00 bruto per uur! Dit bruto uurloon is exclusief reiskosten, toeslagen en reserveringen. Deze komen hier nog bij!

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar:  en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.



Aanbod

Werktijden
De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster


Bedrijfsomschrijving

BedrijfsdetailsDiverse mooie bedrijven op Schiphol.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in