+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schoonhoven.
Laad meer vacatures

Autotechnicus bij Autobedrijf van Schaik in Schoonhoven Schoonhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Autobedrijf van Schaik

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Autobedrijf van Schaik

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Allround Autotechnicus / Automonteur bij Autobedrijf Van Schaik in Schoonhoven ben je verantwoordelijk voor het goed en vakkundig uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en het klaarmaken van verkochte auto’s (nieuw en gebruikt). Daarnaast geef je ook advies inzake komende reparaties of onderhoud. Autobedrijf Van Schaik beschikt over een zeer ruime en moderne werkplaats welke compleet is uitgerust en van alle benodigde (speciale) gereedschappen is voorzien, zodat jij nooit misgrijpt en je werk goed kan doen.

Gevraagd

Als vanzelfsprekend heb jij de opleiding tot Autotechnicus / Automonteur afgerond en heb je meerdere jaren sleutel ervaring. Je wilt aan de slag binnen een leuk en professioneel team en beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling. Daarnaast ben je bent eerlijk, vakkundig en professioneel en in het bezit van een geldig rijbewijs B

Aanbod

Werken bij Autobedrijf Van Schaik in Schoonhoven betekent dat je aan de slag gaat bij een mooi en gezond familie dealerbedrijf. De sfeer is naast familiair, vriendelijk, gemoedelijk en collegiaal. Autobedrijf Van Schaik Schoonhoven vertegenwoordigt de merken Toyota en Suzuki waardoor je zowel trainingen op technisch gebied bij de importeur krijgt maar ook e-learning. Naast het werken aan Toyota en Suzuki, komen er ook andere merken binnen, dit houdt jou lekker scherp en jouw baan uitdagend en afwisselend. Vanzelfsprekend ontvang je een net salaris met eventueel een reiskostenvergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als 1e autotechnicus tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Autobedrijf van Schaik kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf van Schaik is een familie bedrijf met ruim 80 jaar kennis en ervaring, waar de klant altijd op nummer 1 staat. Klant gericht- en tevredenheid is dan ook het motto. Geen afspraak? Geen probleem! Voor een kleine reparatie, zoals een lampje vervangen of de bandenspanning controleren bent u dan ook altijd van harte welkom. Autobedrijf Van Schaik zorgt dat u weer zo snel mogelijk en veilig de weg op kunt.

Autobedrijf Van Schaik heeft 2 vestigingen, Krimpen aan den IJssel en Schoonhoven. Men startte met de vestiging in de binnenstad van Schoonhoven in 2004 met de verkoop van Toyota personenwagens. Al gauw bleek dat deze vestiging niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd en in maart 2006 verhuisden Van Schaik naar een volledig nieuw en modern pand op het bedrijventerrein in Schoonhoven-Oost.

Bij Autobedrijf van Schaik bent u niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Toyota of Suzuki, maar ook voor de verzekering, financiering, reparatie en onderhoud of huur er van. Daarnaast

De werkplaats staat alom bekend door haar hoog opgeleide autotechnici. Naast onderhoud en reparatie van niet alleen Toyota’s en Suzuki’s, maar ook merken, verzorgen zij in hun goed geoutilleerde werkplaats tevens het inbouwen van alle accessoires en het apk-keuren van benzine auto’s
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in