+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schoonhoven.
Laad meer vacatures

Autotechnicus bij Peet Borst Bandentechniek in Schoonhoven Schoonhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Peet Borst Bandentechniek

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Peet Borst Bandentechniek

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Autotechnicus / Automonteur ben jij bij Peet Borst Bandentechniek verantwoordelijk voor het vakkundig uitvoeren van diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan alle merken en typen personenwagens en lichte bedrijfswagens; een afwisselende en leuke baan in een gezellig team van specialisten.

Gevraagd

Natuurlijk heb jij ervaring als Autotechnicus  / Automonteur en heb je daarvoor een diploma behaald (2e Autotechnicus). Daarnaast heb je recente sleutel ervaring en vindt je het leuk om aan alle merken en typen auto’s te sleutelen. Verder ben jij leergierig en wil je jezelf graag verder ontwikkelen en kan je goed met klanten omgaan.

Aanbod

Werken bij Peet Borst Bandentechniek, betekent dat je aan de slag gaat in een familiair en gezellig bedrijf met een rijke historie. Zij investeren graag in hun medewerkers dmv trainingen en cursussen en veel medewerkers werken hier al lang. Naast een goed salaris en een goede werkomgeving, kom je te werken in een team van specialisten.
Het salaris dat je ontvangt als bandenmonteur wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

In 1978 startte Peet Borst een eigen bandenbedrijf in het centrum van Schoonhoven. Meer dan 35 jaar later is zijn onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende bandenspecialist in Midden Nederland en heeft vestigingen in Schoonhoven, Nieuwegein en Sliedrecht en opslaglocaties in Schoonhoven. Het is nog steeds een echte familieonderneming en van de ca 30 medewerkers, zijn de meesten al meer dan 10 jaar actief in het bedrijf!
De klanten kunnen hier terecht voor banden en wielen voor motoren, scooters, personenauto’s, campers en caravans, bestel- en vrachtwagens, bussen, tractoren, machines voor groenvoorziening, landbouwmachines, heftrucks, shovels, grondverzetmachines en mobiele kranen (inclusief montage en balanceren).
Ook zijn de klanten hier voor onderhoud en reparatie van hun personenauto of bedrijfsauto aan het juiste adres. De werkplaatsen zijn dan ook uitgerust met alle denkbare machines en gereedschappen om alle werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Bij Peet Borst Bandentechniek hebben ze altijd meer dan 10.000 banden op voorraad. Daarnaast zijn zij specialist in het vernieuwen van banden! Vandaar dat zij meestal direct uit voorraad kunnen leveren. Met services als uitlijnen, 24/7 bandenpechhulp, bandenvernieuwing, velgenrenovatie, stikstofservice en voertuigonderhoud, helpen zij op alle mogelijke manieren de klanten weer veilig op weg.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in