Onderhoudsschilder - Sevenum

Sevenum

Faber
  • Faber
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wat jij gaat doen

Hey schilder, mag ik jou wat vragen? Heb jij het echt naar je zin op je werk? Ben je tevreden over je huidige werkgever? 

Of denk je weleens ik ga iets anders zoeken? Stel je jezelf weleens de vraag misschien past een ander soort schilderwerk beter bij me? Of wellicht wil je meer loon, betere arbeidsvoorwaarden, een vast contract of wil je dichter bij huis werken? Nou wij kunnen dit voor je regelen en gaan graag het gesprek met je aan want wij willen voor een schilder regelen wat hij echt belangrijk vind.
 

lees meer

Gestelde eisen
Ben jij de kandidaat
Als schilder werk je zelfstandig, secuur en beschik je over communicatieve vaardigheden. Je gaat graag van klus naar klus en houdt van afwisseling in je werk. De ene dag ben je bij een particuliere klant thuis aan het werk, de volgende dag bij een VVE en volgende week ga je naar een school. Je weet je feilloos aan te passen als schilder bij deze verschillende klanten. Meestal ben je met een vaste collega onderweg naar klussen bij jou in de buurt.

Voor deze functie als schilder beschik je over enige ervaring als schilder. Je hebt een rijbewijs B en een bak aan energie om aan de slag te gaan.
 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.900 - € 3.500 p/m
Extra informatie
Wat wij bieden

In deze huidige markt, waarin goede schilders schaars zijn en de banen voor het uitkiezen, bieden wij een thuis. Thuis bij Faber, wij zullen je ontzorgen, begeleiden en helpen waar we kunnen. Er staat een vaste contactpersoon voor je klaar. Onze schilders beoordelen onze dienstverlening niet voor niets met een mooie 9. (Bron NPS score).

Als schilder wil je zorgeloos aan het werk. Daarom bieden wij je een salaris conform Schilders cao. Tussen € 2.900,00 -€ 3.500,00 bruto per maand afhankelijk van je ervaring als schilder.  

Wat jij kan vinden wij bijzonder, dat belonen we graag met;
 
Keuze in Pensioen: Stipp of BPF Schilders
Een vast contract.
Trainingsprogramma’s: VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus etc.
Keuze uit salaris per week of per periode
Leuke zomer BBQ, Kerstborrel, geschenken en persoonlijk contact 

Deelname aan het Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!

 


Meer weten?
Klinkt goed toch? Bel mij (Cindy) 06-22483930 dan maken we een afspraak voor een kopje koffie en vertel ik je nog meer over dit bedrijf en de mogelijkheden. Tot snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving
Waar jij gaat werken
Jouw toekomstig schildersbedrijf is dé specialist in de regio op het gebied van buitenschilderwerk, binnen schilderwerk en houtrot (herstel en preventie). Het is een familiebedrijf dat is opgericht in 1936 en waar op dit moment de 4e generatie aan het roer staat. Je treft een familiare werkomgeving aan waar iedereen elkaar kent en voor elkaar klaar staat. Je werkt 37,5 uur per week en op vrijdag middag ben je vrij. Als schilder werk je in de regio dus je bent lekker op tijd thuis.

Dus zoek je zekerheid van inkomsten gecombineerd met gewoon het allermooiste werk, dan is deze vacature zeer geschikt voor je.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!