+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sint-Annaland.
Laad meer vacatures
18 dagen geleden geplaatst | 26x bekeken

Teamleider verkoop Sint-Annaland DB Keukens

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DB Keukens

DB Keukens
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 24 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

'Aandacht laat mensen stralen!'

Weet jij je gedreven team naar een hoger level te brengen? Geniet jij van de combinatie commercieel denken en persoonlijke aandacht voor je team? Van harte welkom!

Als teamleider verkoop geef je leiding aan ons enthousiaste, 10-koppige team van verkopers en gastvrouwen. Je weet hen te inspireren, als team naar een hoger level te brengen en de doelstellingen te behalen. Hoe je dit doet, dat is aan jou. Als organisatie gaan we met elkaar altijd voor een 9+ klantwaardering. Hierin heb jij als teamleider een belangrijk aandeel.

Je hebt een belangrijke coördinerende rol en behoudt de structuur binnen onze vestiging in Sint-Annaland. Dit doe je in goede samenwerking met de bedrijfsleider. Samen spar je over alles wat er op de werkvloer gebeurt en gaan jullie voor soepele processen, tevreden collega’s en een juiste onderlinge samenwerking.

Ons doel als DB Keukens? Mensen goed in hun vel laten zitten, werken in een leuk team waarin we samen verder groeien en er als collega's echt voor elkaar zijn. Mooie cijfers is bij ons niet het hoofddoel. We houden van de combinatie van werken als een commerciële organisatie en denken als een hecht familiebedrijf. Een mooie omzet is hiervan het gevolg.

Wat er verder bij jouw functie komt kijken?

 • Leiden van vergaderingen en teambijeenkomsten. Mooie resultaten haal je samen, overleggen met je team over de juiste aanpak is hierin essentieel.
 • Als teamleider wil je weten wat er speelt. Je voert hiervoor (ontwikkelings)gesprekken met je collega's.
 • Om je praktische kennis op peil te houden, kan het zijn dat je af en toe een keuken verkoopt.
 • Sparringpartner en aanspreekpunt voor het team. Je hebt namelijk een mooie coachende en adviserende rol richting je team.
 • Signaleren van coaching- en trainingsbehoefte en hier actief op inspelen.

Wil je meer informatie over de functie van teamleider verkoop of over DB Keukens? Neem gerust contact op met Rianne (06-22313374 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), zij vertelt je graag meer!


Wat kun je verwachten?

Wij geloven in de kracht van onze mensen. We geven onze collega's daarom graag veel vrijheid en leggen de verantwoordelijkheid laag in de organisatie. Onze organisatie bestaat uit ruim 300 collega's, toch werken we heel mensgericht en hebben we aandacht voor iedere collega.

 • Als teamleider verkoop werk je nauw samen met de bedrijfsleider. Tijdens het inwerken word je goed ondersteund, gecoacht en leer je de fijne kneepjes van het vak;
 • We hebben ons eigen opleidingscentrum, het DB Vakcollege. Hierin leiden we je op tot een echte professional;
 • Goed werk moet uiteraard goed beloond worden. We bieden je daarom graag een salaris aan boven cao;
 • We werken met een mooi bonussysteem wanneer jij je werk zelfstandig uitvoert;
 • Een gezond familiebedrijf met een uniek DNA waarin iedere collega er toe doet.
Wie zoeken we?

Wij zoeken jou! Jij staat naast je collega's en weet ze door jouw persoonlijke aanpak te motiveren om mooie resultaten te behalen en het team naar een hoger level te brengen. Je bent er echt voor je mensen en ondersteund hen in wat ze nodig hebben.

 • Iedere collega heeft zijn of haar behoeften. Je geeft situationeel leiding en zorgt ervoor dat het complete team met plezier naar het werk komt;
 • Je bent bereid om op de leukste verkoopdag, de zaterdag en op de donderdagavond te werken, natuurlijk krijg je ook genoeg vrije zaterdagen en daarnaast ben je elke zondag vrij;
 • Je hebt ervaring in de keukenbranche of ervaring in een leidinggevende functie.

'Aandacht laat mensen stralen!' Dat is je motto.

Twijfel je of jouw profiel voldoende aansluit op het geschetste profiel? Neem gerust contact op met Rianne (06-22313374) en bespreek samen de mogelijkheden, die zijn er namelijk genoeg!


Over DB Keukens

Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een solide familiebedrijf met 8 vestigingen door heel Nederland en ruim 300 betrokken medewerkers. We regelen alles: van de verkoop in de showroom tot de aftersales na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in