+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Soest.
11 dagen geleden geplaatst | 10x bekeken

Data Remediation Analist Soest Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yacht

Yacht
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 604 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 28 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior/Senior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Op 26 juni starten met een nieuwe baan als Data Remediation Analist bij een bank die samen wil werken aan een betere wereld? Voor het Remediation project zoeken wij 20 Data Analisten om bij te dragen door het verzamelen van kwalitatieve en kwantitatieve data uit in-en externe bronnen, en het analyseren, berekenen en omzetten van data(modellen) naar inzichten, in aansluiting op de behoefte van de bank. Wij zoeken professionals met minimaal een HBO opleiding, aantal jaar bancaire ervaring en kennis van zakelijke financieringen, bijzonder beheer of juridische kennis. Is dit een uitdaging voor jou?

Kort samengevat

Je analyseert de bestaande zakelijke dossiers en je zorgt ervoor dat de ontbrekende gegevens worden aangevuld. Als de bank leningen verstrekt, stelt de bank zich bloot aan een kredietrisico: het risico dat de kredietnemer de lening niet kan terugbetalen. Daar moet de bank een voorziening voor te treffen. Jij zorgt dat alle benodigde informatie compleet is zodat de juiste voorziening kan worden getroffen.

Data Remediation Analist

Ben jij iemand die graag data analyseert en vindt dat hoogwaardige datakwaliteit bijdraagt aan juiste beslissingen en een betere klantbediening? Als Data Remediation Analist draag je bij door het verzamelen van kwalitatieve en kwantitatieve data uit in-en externe bronnen, en het analyseren, berekenen en omzetten van data(modellen) naar inzichten, in aansluiting op de behoefte van de bank. Je kunt verbanden leggen tussen data, klantbelang en eisen van de toezichthouder. Je zorgt er voor dat de data beter geschikt is als informatiebron voor operationele, tactische en strategische beslissingen. Je zorgt samen met jouw teamleden voor een tijdige realisatie van de afgesproken deadlines en het bereiken van een effectieve data-omgeving. Prettig samenwerken met experts binnen het team Datakwaliteit en Projecten, samen met 50 directe collegas, minimaal 28 uur per week en volledig remote.

Een gemiddelde werkdag

Je begint met een dagstart waarin de werkzaamheden en de voortgang van de projecten met elkaar worden afgestemd. Je bespreekt de dag van gisteren en de doelen voor vandaag. Vervolgens ga je aan de slag met verschillende data-issues. Je aanvaardt verantwoordelijkheid voor datadefinities en dataprocessen en bepaalt datakwaliteitsniveaus voor specifieke data issues. Je gaat verschillende data gerelateerde uitdagingen aan en werkt aan cross-functionele veranderprojecten om onze processen en systemen te verbeteren.

Samen bereiken we meer dan alleen. De bank gelooft in de kracht van verschillen. Juist door de verschillen van mensen te combineren worden ze een nog betere bank. Ze zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team van Datakwaliteit en Projecten. Jouw toekomstige collega's verwelkomen je graag. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het nauwkeurig kunnen werken om onder andere data te verbeteren. Samenwerken is hierbij de werkwijze; als één ondersteunend team binnen de bank. Over de bank gesproken: ze zijn een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, hun leden en partners werken ze zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken ze aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.

Goed om te weten

 • Jouw solliciatie moet uiterlijk maandagochtend 5 juni om 10 uur bij ons binnen zijn.
 • Wordt je uitgenodigd voor een kennismaking met de manager bij de bank dan vindt dit digitale gesprek plaats op 7, 8 of 9 juni.
 • Loopt alles positief, dan start je op 26 juni via Yacht bij de bank waarbij er remote wordt gewerkt.
 • Project voor minimaal een jaar op basis van detachering met arbeidsovereenkomst bij Yacht.
 • De rol is ingeschaald in functiegroep 7, maar bij een perfecte match mogen wij ook functiegroep 8 bieden.


Functie-eisen

Voor het Data Analist Remediation project bij de bank geldt dat inhoudelijke financieringskennis en/of een bijzonder beheer zakelijk achtergrond het belangrijkste is. Of ervaring met data remediation (op het gebied van financieren) bij banken.

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring of een WO-opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring (binnen de financiele sector) zoals intern accountmanager, financieringsspecialist / accountmanager of assistent specialist intensieve begeleiding; 
 • Je hebt relevante kennis van juridische en bedrijfseconomische aspecten m.b.t. bijzonder beheer;
 • Je hebt kennis van zakelijke bancaire producten, zekerheden en bancaire processen;
 • Je hebt kennis van datamodelleringsmethodieken en technieken voor datawarehouses en datamarts;
 • Je kunt de vertaalslag maken naar de dataopslag vereisten die in- en externe toezichthouders verlangen.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Naast een arbeidsovereenkomst voor een jaar bij Yacht bieden wij goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden:

 • Je ontvangt een bruto maandsalaris van max € 3.500 (functieschaal 7) of € 4.200 (functieschaal 8) - afhankelijk van kennis en ervaring
 • Je hebt een werkweek van 36 uur (vanaf 28 uur is ook bespreekbaar)
 • Voor deze opdracht ontvang je een dertiende maand verdeelt over 12 maanden
 • Voor het reizen met het OV en auto ontvang je een reiskostenvergoeding
 • Hybride werken: als je vanuit huis werkt ontvang je een thuiswerkvergoeding
 • € 750 om jouw thuiswerkplek in te richten (bij contract voor onbepaalde tijd)
 • Je ontvangt 8,33% vakantiegeld over jouw bruto jaarsalaris
 • Elk volledig kalenderjaar bouw je 5 weken vakantie op
 • Je neemt deel aan diverse bonusregelingen, zoals referral bonus van max € 1.500 
 • Ruime opleidingsmogelijkheden voor jouw opdracht, ontwikkeling en groei
 • Ben je 21 jaar of ouder dan neem je deel in onze pensioenregeling

Bij ons kun je profiteren van een groot netwerk en is er er ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt, jouw input wordt gewaardeerd.Bedrijfsomschrijving

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een betrouwbare partij met het grootste netwerk binnen het bancaire vakgebied. Dit betekent dat je onderdeel uitmaakt van ons grote kennisnetwerk van Bancaire professionals èn dat je toegang krijgt tot de leukste en meest uitdagende functies bij grootbanken!Onze nauwe samenwerking met deze grootbanken, zorgt ervoor dat wij vacatures als eerste binnen krijgen en hiermee mooie kansen voor jou kunnen bieden. Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden geven jou daarbij het steuntje in de rug dat je nodig hebt om nog verder door te kunnen groeien binnen het bancaire vakgebied én het beste uit jezelf te halen.Het aanbod aan functies is oneindig, zo zijn er zowel mogelijkheden aan de particuliere- als aan de zakelijke kant van de grootbanken, maar kan jij ook jouw ambities achterna in het hypothecaire of verzekerings vakgebied bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. En daarnaast krijg je de unieke kans, om deze functies uit te oefenen bij verschillende grootbanken. Onze missie is de beste match, jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk!Yacht Light AccountTijdens jouw online sollicitatie heb je de mogelijkheid om een account aan te maken en kun je zelf jouw gegevens bijwerken. De voordelen voor jou zijn:Een eigen profielpagina waardoor je sneller gematched wordt op vacaturesEen persoonlijk vacatureaanbod op basis van jouw profielEenvoudiger solliciteren, omdat je al bepaalde gegevens deeltEen overzicht van jouw sollicitatiesOnline gratis trainingen van Goodhabtiz
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in