Sales Support IT - Son en Breugel

Son en Breugel

Personato
 • Personato229 vacatures
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
 • Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Eigenlijk is het heel eenvoudig, je ondersteunt de organisatie met alles wat met sales te maken heeft. Je bent als het ware de rechterhand van de directeur, alle engineers en uiteraard van je directe collega Teun. Wat ga je zoal doen?

Als Sales Support Medewerker houd je je bezig met het opstellen en opvolgen van offertes. Je adviseert de klanten de best passende oplossing en zorgt ervoor dat dit van begin tot einde soepel verloopt. Verder houd je je bezig met de maandelijkse diensten zoals de Cloud abonnementen en contracten die TWC heeft met haar klanten. Je onderhoudt daarbij de partnerrelaties met vendoren, denk aan HP, VMWare en Microsoft.

De nieuwe collega die we zoeken neemt proactief contact op met klanten, houdt nieuwe ontwikkelingen nauw in de gaten en maakt zich onmisbaar voor de organisatie. 

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee

Om succesvol te kunnen starten, kun je je vinden in de volgende punten:

 • Minimaal een afgeronde MBO+ of HBO opleiding;
 • Affiniteit met ICT (hardware, software, randapparatuur);
 • Zelfstandig werker;
 • Enthousiast, flexibel en initiatiefrijk;
 • Ervaring met opstellen van nette en complete offertes;
 • Goed in staat om een juist advies te formuleren zowel mondeling als schriftelijk, in acht nemend zowel technische, commerciële en financiële factoren;
En tot slot heb je een energieke, proactieve, communicatieve persoonlijkheid met een klant- en resultaatgerichte instelling. En ben je uiteraard een leuke man/vrouw dat past binnen een toffe club professionals! 

lees meer

Extra informatie

TWC Automatiseringsdiensten biedt jou een groep gemotiveerde collega’s in een ambitieuze, creatieve en gedreven organisatie waarin doorgroeien wordt gestimuleerd. Een goed salaris is vanzelfsprekend bij deze vacature, alsmede secundaire arbeidsvoorwaarden als een telefoon, laptop, pensioenregeling en goede bereikbaarheid van je vaste werkplek. Én niet te vergeten fantastische bedrijfsuitjes!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken

TWC Automatiseringsdiensten is een IT-dienstverlener met 25 jaar specialistische ervaring in de automatiseringsmarkt. Door het aanbieden van hoogwaardige high-end oplossingen, zoals netwerk- en systeembeheer, maar ook Cloud Computing en online diensten IAAS, streven zij er naar om klanten efficiënt en effectief te ondersteunen in haar ICT-omgevingen. Bovendien is Security ook een belangrijke pijler en zorgt TWC voor een veilige omgeving, waar klanten niet meer naar om hoeven te kijken. Je kunt wel zeggen dat ze een fullservice IT-partner zijn voor haar klanten. Vandaar ook de motto: “Uw automatisering, onze zorg”!

lees meer

Contactpersoon Luuk Bongers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Sales Support Medewerker in Son en Breugel