Klantmanager inkomen - Starnmeer

Starnmeer

BMC
  • BMC100 vacatures
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast/tijdelijk contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb je ervaring als klantmanager inkomen en ben je toe aan een volgende stap? Lees snel verder! 

Als inkomensconsulent verzorg je de intake met cliënten en handel je aanvragen af in het kader van de Participatiewet  en minimabeleid. Verder verwerk je mutaties en voer je rechtmatigheids- en beëindigingsonderzoeken uit. Je bent mede verantwoordelijk voor de afhandeling van fraudesignalen en intensieve controleonderzoeken. Daarnaast voer je, indien nodig, zelf huisbezoeken uit. Je hebt veelvuldig klantcontact, rapporteert naar aanleiding van het uitgevoerde onderzoek, adviseert over de te verstrekken uitkering en redigeert de beschikking. Voorts ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen caseload en de uitstroom van je cliënten.
 

lees meer

Gestelde eisen Als klantmanager werk heb je een afgeronde HBO-opleiding in de richting van het sociaal domein. Daarnaast heb je minimaal een jaar gemeentelijke ervaring als inkomensconsulent of integraal klantmanager. Ervaring met GWS/Suite en/of Civision is een vereiste. 

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Het is mogelijk om de opdracht in dienst van BMC uit te voeren, maar ook in de rol van ZZP'er. In dienst van BMC zal het salaris worden vastgesteld op basis van de CAR UWO gemeente schalen afhankelijk van kennis en ervaring. 

Contract bij BMC - 8% vakantiebijslag - 25 vakantiedagen op basis van een contract van 40 uur per week - Begeleiding bij je persoonlijke ontwikkelingen - Marktconform salaris - BMC heeft gunstige afspraken gemaakt met zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Als je voor BMC werkt en gebruik wilt maken (of al gebruikmaakt) van een zorgverzekering bij Zilveren Kruis, krijg je 10% korting op je basisverzekering en 15% op je aanvullende verzekeringen.
 

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie neem je contact op met Koen van Leeuwen via telefoonnummer 06-12329128

Over BMC
Werken bij BMC is werken aan het verbeteren van de publieke sector in brede zin. Zo werken wij onder andere samen met onderwijsinstellingen, gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen. Onze 1200 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in in het belang van de inwoner, de cliënt en de leerling. Wij onderscheiden ons door strategisch advies nadrukkelijk aan uitvoering te koppelen. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt tot uiting in oplossingen die er ook echt toe doen voor de mensen voor wie we het doen. Dit doen wij samen met de opdrachtgever, maar ook samen met onze collega’s. Betrokken bij elkaar houden we elkaar scherp, werken we continu aan onze maatschappelijke relevantie en maken we de stap naar verdere ontwikkeling.
BMC maakt ​naast Yacht ​onderdeel uit van de Yacht Group​. Yacht verbindt de beste professionals uit de markt ​m​et organisaties die het verschil willen maken​,​ in onder andere IT, Finance en Engineering. BMC vormt​ door haar diverse expertises hét Center of Excellence voor de publieke sector.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. BMC is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Met als doel optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden en opdrachtgevers blijvend resultaat leveren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantmanager in Starnmeer Bekijk alle soortgelijke vacatures