(Leerling) Kunststofbewerker/ Pijpfitter - Terneuzen

Terneuzen

Werk en Vakmanschap
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Zie jij het zitten om jezelf tot een specialist te ontwikkelen in een bijzondere tak van industriële techniek? Wij zoeken handige toppers die ervoor open staan om zich te specialiseren en een nieuwe stap in hun carrière te maken. Door middel van een intern opleidingstraject van 10 weken word jij klaargestoomd om als GRP specialist/kunststofbewerker aan de slag te gaan.

Kunststofbewerker/pijpfitter…? Wat is dat dan?
GRP staat voor “Glass(-Fiber) Reinforced Plastic”. Het bedrijf in Terneuzen houdt zich bezig met het ontwerpen, fabriceren en installeren van hoogwaardige glasvezelversterkte en thermoplastische kunststof leidingsystemen. Jij wordt de specialist op gebied van bewerking, modificatie én installatie van deze leidingsystemen. Tijdens het interne opleidingstraject leer je onder andere ISO-tekeningen te lezen, kunststoflassen, verlijmen en bewerkingen uit te voeren.

Je komt bij de installatie op zeer diverse plaatsen, dit kan zijn op petrochemische bedrijven in de buurt maar ook zomaar op internationale offshore locaties. Er wordt uiteraard rekening gehouden met jouw eigen wensen voor wat betreft reizen en/of op locatie overnachten.

Wie zoeken wij dan? De pijpfitter met 20+ jaar ervaring? Nee!!
Wij zoeken gemotiveerde mensen die open staan voor het leren van een nieuwe specialisme. Mensen die zich willen ontwikkelen en deel willen zijn van een hecht team wat graag hard werkt en kwaliteit levert in een industriële omgeving.

Beschik jij over deze kwaliteiten:

  • Actief, leergierig en oprecht gemotiveerd
  • Handig en affiniteit met techniek
  • Verantwoordelijk en veiligheidsbewust
  • In het bezit van rijbewijs B

En lijkt het jou leuk om:

  • Vanaf dag één mee te lopen met ervaren collega’s;
  • Een interessant en leerzaam traject in te gaan en jezelf te specialiseren;
  • Mee te groeien met een succesvol bedrijf;
  • De mogelijkheid te hebben mee te doen aan de personeelsvereniging;
  • Gebruik te maken van bedrijfsvervoer;
  • In totaal 40 vrije dagen op jaarbasis te hebben.

En of dit allemaal nog niet genoeg uitdaging is: De mogelijkheid om een BBL opleiding Pijpenbewerker te volgen en een officieel MBO diploma te behalen!

Ja..? Dan is de functie van kunststofbewerker/pijpfitter zeker iets voor jou!
Toch wat twijfel? Bij serieuze interesse nemen we je een keer mee door de werkplaatsen en laten we je proeven van het bedrijf.

Een selectieproces tussen alle sollicitanten zal bepalen wie in aanmerking komen voor de functie. Zorg dat je snel reageert!

lees meer

Gestelde eisen

Wat hebben wij jou te bieden?
De werving van onze leerling kunststofbewerkers/pijpfitters verloopt via ons. Dit houdt ook in dat de eerste 9 maanden van het dienstverband verloopt via een uitzendovereenkomst. Onze doelstelling is om bij gebleken geschiktheid en wederzijdse interesse de uitzendovereenkomst om te zetten naar een dienstverband via Syndus.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Werk en Vakmanschap biedt (aankomende) technici de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij toonaangevende opdrachtgevers. Vaak met een vaste baan als resultaat. Wij bieden de juiste voorwaarden om jouw technisch talent te ontplooien waaronder:
- Uitdagende (leer)banen bij technische bedrijven;
- Prima arbeidsvoorwaarden;
- Uitgebreide scholingsmogelijkheden;
- Intensieve coaching en begeleiding;
- Aandacht voor veiligheid.

lees meer

Contactpersoon Werk en Vakmanschap
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!