+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Medewerker Klantenservice Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Chubb

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Chubb

Gevraagd

  • 20 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 - € 18 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werken als Medewerker Teleservice bij SMC betekent werken aan de bereikbaarheid van onze klanten. Je neemt voor de klant telefonisch, per e-mail, sms storingen en berichten aan. Dus als onze klanten niet bereikbaar kunnen zijn, dan zijn wij het voor hen!

Je werkt in wisselende diensten, hebt een grote groep collega’s en een enorme diversiteit aan werkzaamheden. Bij SMC werk je met de modernste apparatuur en werk je volgens vastgestelde protocollen voor heel veel verschillende klanten, je schakelt dus continu. Dit is een functie waarin je het visitekaartje voor onze klant bent!


Dit ben jij

Als medewerker Teleservice ben je ons visitekaartje aan de telefoon. Je bent klantvriendelijk, hulpvaardig en zorgt dat de call met onze klant goed, vakkundig en zo snel mogelijk wordt afgerond. Door jouw communicatie skills heeft iedereen het gevoel dat ze bij jou in goede handen zijn.

De telefoontjes die je binnen krijgt zijn erg divers. Van een tandartsenpraktijk tot aan een loodgietersbedrijf. Via ons systeem zie je direct op je scherm welke klant het is en welke vragen je moet stellen om de situatie zo snel mogelijk in kaart te brengen. Als je de situatie in kaart hebt gebracht ga je werken aan de oplossing. Als het bijvoorbeeld een lekkage is, ga je een loodgieter bellen en blijf je in contact met de klant en loodgieter tot de afspraak staat en de klant op de hoogte is gebracht.

Samen met een enthousiast team zorgen jullie dat alle klanten tevreden zijn. Het is een gezellig en divers team, waarbij je altijd bij je collega’s terecht kan met je vragen maar ook om gewoon even bij te praten en te lachen.

De functie is voor 20-36 uur per week.


Dit vragen wij

Het is een pré als je al eerder in een klantenservice omgeving hebt gewerkt, maar niet noodzakelijk. Dus als je goede computervaardigheid en kennis van de Nederlandse en Engelse taal hebt kan je ook zeker reageren. Verder weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om rustig te blijven, naar de klant te luisteren en gericht door te vragen. Onze klanttevredenheid is heel belangrijk. De druk van telefoontjes die wachten kun jij goed aan.

Omdat onze teleservice 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is, werk jij wisselende diensten. Jij weet dit goed te combineren met jouw privé situatie en vindt het dan ook niet erg om ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend te werken. Daarnaast ben je ook beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten. Vanwege de onregelmatigheid en de bereikbaarheidsdiensten beschik je over eigen vervoer en kun je binnen 45 minuten op ons kantoor in Tiel zijn.

Verder vragen wij:

  • Een afgeronde havo of mbo opleiding
  • Een stressbestendige en klantgerichte instelling
  • Goede telefonische vaardigheden.

Over SMC

Security Monitoring Centre (SMC) is een wereldwijd opererende alarmcentrale. Dat betekent dus optimale carrièremogelijkheden, ook in Nederland! De dienstverlening van SMC varieert van het afhandelen van inbraakalarmen, brandmeldingen, camerabewaking, teleservice, alarmopvolging, 24/7 telefonische bereikbaarheid tot en met het aansturen van klimaatinstallaties.


Ons aanbod

Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een leuk en enthousiast team! SMC biedt prima arbeidsvoorwaarden en interessante ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. De bedrijfscultuur van SMC is te omschrijven is als ‘dynamisch, resultaatgericht en professioneel’.

Je werkt vanuit kantoor Tiel, een moderne werkplek met de juiste ergonomische faciliteiten. We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met:

  • Een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Je krijgt een salaris van tussen de €15 – €18 bruto per uur;
  • Onregelmatigheidstoeslag over de avond-, nacht- en weekenddiensten.
  • De CAO Particuliere beveiliging is van toepassing;
  • 24 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Leuke collega’s.


Bedrijfsomschrijving

Meer dan 200 jaar ervaring

Onze klanten nu en in de toekomst beschermen tegen onveilige situaties, zoals brand, inbraak en overvallen. Dat is de missie van Chubb Fire & Security. Aan meer dan 100.000 bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland leveren wij brandbestrijdings- en beveiligingsoplossingen en alarmcentralediensten. Niet voor niets hebben we de grootste meldkamer van Nederland! En werken we met ruim 1.100 medewerkers verspreid over tien locaties in het land.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in