Productiemedewerker - Tiel

Tiel

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij de productiemedewerker die toe is aan een echte stoere omgeving? Kom dan werken als productiemedewerker in het beton! Bij dit bedrijf werk je aan betonnen onderdelen die gebruikt worden bij de bouw van woningen en kantoren. Heb je al ervaring als productiemedewerker en wil je werken in dagdiensten? Dan is dit de functie voor jou! 

Hoe ziet jouw werkdag als productiemedewerker eruit?

Ben jij een vroege vogel? Dat heb je voor deze functie wel nodig, want je dag start om 05:00 uur. In deze functie als productiemedewerker ben je betrokken bij iedere stap van het proces. Zo zorg jij ervoor dat de mallen klaargemaakt worden voor het storten van het beton. Je brengt een olie aan en eventueel isolatie. Vervolgens zorg je ervoor dat je de wapeningsnetten en staven plaatst. Dan kan het storten van het beton beginnen. Je bent dus betrokken bij het volledige proces. Je begint al vroeg, maar dat betekent ook dat je vroeg in de middag klaar bent. Vaak tussen 14.00 uur en 16.00 uur.


Wat bieden wij jou als productiemedewerker?
  • Salaris van €11,57 bruto per uur
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding afhankelijk van je reisafstand
  • Een baan voor de lange termijn. Na een inwerkperiode via Westerduin Personeel krijg je een jaarcontract bij het bedrijf
  • Mogelijkheid om opleidingen te behalen, zoals je heftruckcertificaat en bovenloopkraan
  • Heb je nog geen ervaring in een betonfabriek, geen probleem! Je kan hier alles leren!
  • Werktijden tussen 05.00 uur en 14.00 uur of van 07.00 uur tot 16.00 uur
  • Een paar nieuwe werkschoenen van Westerduin Personeel
Wat vragen wij van jou?
  • In de fabriek is het stoffig en je werkkleding zal zeker vies worden. Een paar oude broeken en t-shirts zijn dus wel erg handig
Enthousiast geworden?
Goed om te horen! Je werkt als productiemedewerker aan betonnen elementen voor in de woningbouw. Veel afwisseling krijg je in deze baan! Solliciteer direct via de oranje sollicitatieknop of stuur mij, Sanne, een appje (06-86876985).
 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,57 p/u
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Tiel