+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Klantadviseur PZP bij CZ Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 20 - 25 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.723 p/m

Vacatureomschrijving

Vacaturebeschrijving:

Als klantadviseur kennismaken met de wereld van zorgverzekeringen voor een grote groep politiemensen in Nederland? Dat kom je doen als klantadviseur op de afdeling PZP bij zorgverzekeraar CZ. Nu hoor ik je denken: PZP, wat houdt dat precies in? De situatie is als volgt: In samenwerking met verschillende politiebonden, zijn leden van meerdere corpsen gezamenlijk verzekerd bij zorgverzekeraar CZ. Deze groep aangesloten politiemensen is zo hard gegroeid dat er besloten is om een eigen afdeling in te richten om iedereen zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Momenteel stijgt het aantal dagelijkse telefoontjes op de afdeling PZP tot hoge hoogtes. Een korte rekensom leert dat extra telefoontjes vragen om extra mensen om ze naar de kwaliteitsnormen van CZ te beantwoorden. Dat is waar jij om de hoek komt kijken. Als klantadviseur op de afdeling PZP ga je namelijk de meest uiteenlopende vragen van deze groep klanten van een passend antwoord voorzien en je laat niemand ophangen zonder het gevoel dat ze naar tevredenheid geholpen zijn. 

Good to know: Het betreft een parttime rol voor 20 tot 25 uur per week waarbij je in ieder geval op maandag, woensdag en vrijdag beschikbaar dient te zijn. Bij deze functie is het behalen van je Wft (Wet financieel toezicht) diploma een musthave om binnen je baan financieel advies te mogen geven op het gebied van zorgverzekeringen. Mocht je deze nog niet hebben, no worries. Tijdens je inwerktraject krijg je de kans om deze op kosten van de werkgever te behalen.


Waar kom jij te werken?

Jouw nieuwe werkgever? Zorgverzekeraar CZ. Met recht een A-merk op het gebied van zorgverzekeringen. De missie van de organisatie? Zorg voor iedereen in Nederland toegankelijk, goed en betaalbaar maken en houden. Wat deze opdrachtgever verder tot een 'great place to work' maakt? Denk aan de interne doorgroeimogelijkheden of de vrijheid om mee te denken over processen. Je krijgt hier alle ruimte en aanmoediging om je te ontwikkelen tot een specialist in jouw vakgebied. En dan laat ik alle grootschalige, spectaculaire bedrijfsuitjes met al je collega's nog even buiten beschouwing.

Dreig ik bijna je werkplek zelf te vergeten.. Die tref je aan binnen een fraai kantoor in Tilburg. Tenzij je (op termijn) een dagje vanuit huis werkt natuurlijk. Je komt terecht in een team van zo'n 20 collega's. Slechts een deel van het totaal aantal collega's dat je er hier gratis bij krijgt. Hoe hard dit bedrijf ook groeit, de factor persoonlijk verliest men nooit uit het oog. Wat je hier zelf in no-time van gaat merken? Oprecht geïnteresseerde collega's en een functie waarin jij je ei volledig kwijt kan. Op de korte en de lange termijn. Wedden?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jij maakt vanaf dag 1 het verschil door de PZP-klantengroep telefonisch te woord te staan. Alle vragen over procedures of protocollen weet je van een verhelderend antwoord te voorzien. Welke vragen zoal? Dat schiet van 'Hoeveel eigen risico betaal ik en hoe is dit opgebouwd?' tot 'Waar ben ik verzekerd?' of 'Hoe zit het precies met mijn declaraties en wat komt wel of niet in aanmerking hiervoor?' Uiteraard is een gesprek niet compleet zonder volledige en duidelijke notulen na afloop. Zo weet ook een collega in het vervolg wat er eerder besproken is.


Herken jij jezelf hierin?

Jij:

beschikt over mbo-4 werk- en denkniveauhebt minimaal 1 jaar ervaring binnen een klantenservice rol bent 20 tot 25,5 uur per week beschikbaar en bent hierin flexibelbeschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal bent niet bang om veel te bellen woont in Tilburg of omgevingkan jezelf omschrijven als sociaal, empathisch, proactief en nooit uitgeleerd    bent in het bezit van een Wft Zorg diploma of bereid om deze alsnog te behalen (op kosten van de werkgever)Wat krijg je ervoor terug?

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden, die zien er als volgt uit: 

een maandsalaris van €2.723,- bij fulltimeeen tijdelijk contract met kans op verlenging wanneer de samenwerking van beide kanten goed bevalttijd voor jezelf. In de vorm van 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverbandpersoneelsvoordeel op je persoonlijke verzekeringentoegang tot 100+ gratis trainingen in de Work-on Talent Academyde mogelijkheid om op kosten van de werkgever je Wft-diploma te behalen

Mijn advies? Gewoon solliciteren! Krijg je geen spijt van. Doe dit direct via de sollicitatiebutton, door te bellen naar 013 - 580 27 20 of door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Spreek ik je snel?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in