Civiel Projectleider - Tilburg

Tilburg

Work-on
 • Work-on494 vacatures
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
 • Telefoon v/d zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacaturebeschrijving:
Spreek ik over de aankomende civiele projecten in Brabant en Zeeland? Dan spreek ik over jouw verantwoordelijkheid. Van sparren op strategisch niveau tot het in goede banen leiden van de uitvoering. Laat dit maar aan jou over. Je schakelt veel met de interne klant, het bouwteam, zodat je precies weet wat de externe klanten verwachten van de projecten. Waar lopen ze tegenaan? Wat kan efficiënter? Hoe zorg je ervoor dat de uitvoerders en hun teams meebewegen met jouw plannen en ideeën? Ook ga je om tafel met gemeentes, provincies of andere grondeigenaren om alle projecten optimaal te kunnen uitvoeren. Bij alle projecten hou jij de wet- en regelgeving aan zodat bijvoorbeeld al het gereedschap gekeurd is zodat iedereen veilig zijn werk kan doen. Inclusief jijzelf!    

Waar kom jij te werken?
Jouw werkplek tref je aan in Tilburg. Dankzij ruim 40 jaar aan ervaring met recht een specialist op het gebied van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van telecommunicatie-infrastructuren. De core-business de laatste jaren? De aanleg van glasvezel- en coaxtechniek. Dan de werksfeer in 3 woorden? Professioneel, gezellig en samen. De aandacht voor kwaliteit is er nooit verdwenen, net als het oog voor de Brabantse gezelligheid. Het is niet voor niets zo dat veel van je nieuwe collega's hier al jaren met veel plezier hun ding doen. Nu nog iemand die zich hier net zo thuis voelt.     

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Jouw werkdagen zijn erg divers en uitdagend. Klinkt lekker standaard, I know. Toch is het zo. Waarom dan? Elke dag schakel je met de meest uiteenlopende mensen. De maandag staat in het teken van contact met je interne klant en ben je vooral veel aan het uitwerken op strategisch niveau. De dinsdag ben je juist op locatie om de uitvoerder te spreken en te kijken hoe de projecten verlopen. In de rol van Civiel Projectleider is het lastig te vertellen hoe een dag er nu écht uitziet. Dit weet jij vanuit de praktijk gelukkig een stuk beter dan ik. Bottom line: je stuurt verschillende infrastructurele projecten aan, je ondersteunt en faciliteert gehele civiele trajecten van A tot Z en brengt ze stuk voor stuk tot een goed einde. 

Herken jij jezelf hierin?

De infrawereld staat inmiddels bekend als jouw wereld. Verder is het belangrijk dat jij: 

 • over hbo werk- en denkniveau beschikt
 • resultaatgericht bent, plannen en organiseren gaat je goed af
 • empathisch bent. Motiveren en coachen past in jouw straatje
 • ervaring in een gelijke rol met je meebrengt
 • fulltime beschikbaar bent 
 • woont op woon-werkafstand van Tilburg
Wat krijg je ervoor terug?

De tegenprestatie is een overstap meer dan waard. Naast eigenaarschap ben jij als civiel projectleider zeker van: 

 • een fraai salaris tussen de €4000.- en €4500.- o.b.v. kennis, opleiding en ervaring
 • auto, laptop en de nieuwste telefoon van de zaak 
 • leuke collega's die hard werken, maar ook zeker in zijn voor een geintje
 • de regie over je eigen ontwikkeling. Zowel als persoon als in functie

Zo, dat was hem. Ben jij toe aan die nieuwe omgeving? Pak dan nu je kans en solliciteer vandaag nog. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Work-on studentenuitzendbureau is opgericht op een studentenkamer door twee studenten, Roderic en Frank. Roderic en Frank zaten toen nog op een zolderkamer in Utrecht. Met een uitgesproken mening over hoe er werd omgesprongen met jong talent zijn ze aan de slag gegaan. Studenten kunnen immers veel meer dan alleen bedienen!

Uitgegroeid tot volwaardig HR-Partner
Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid. Niet alleen in personeelsaantal maar, voornamelijk, in kennis en ervaring. Waar Work-on in 1999 nog stond voor studenten uitzendbureau is dat vandaag de dag allang niet meer zo. Wij zijn, en worden gezien als, een volwaardige HR-Partner. En daar zijn we trots op!

Twintig jaar ervaring
In twintig jaar maak je een hoop mee. Van een stressvolle situatie waarbij je vandaag een geschikte kandidaat nodig hebt tot dat ontzettend lastige functieprofiel waar de juiste persoon niet voor lijkt te bestaan; we've been there. De opgedane ervaring is ontzettend waardevol voor toekomstige uitdagingen. Hoe lastig je probleem ook is wij kunnen je (bijna) altijd helpen. Wij zetten onze kennis en kunde graag voor je in!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider Civiel in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures