Vacature Productiemedewerker - Tilburg

Tilburg

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als productiemedewerker werk je in een 2 ploegendienst. Jij maakt samen met je collega's verschillende producten. Jij staat centraal in de productie, zo ben je ook bezig met assemblage en montage. 


Hoe ziet jouw werkdag als productiemedewerker eruit?

Als productiemedewerkers ga je verschillende, prachtige producten bouwen. Zo ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor het maken van deuren en ramen. En hoe tof is het om te zien hoe dit allemaal wordt geproduceerd?! Jij zorgt ervoor dat alle producten op de juiste manier worden geassembleerd, zo monteer je cilinders, scharnieren, tussenstijlen, panelen, deurkrukken en meer. Dit doe je op basis van een vooraf gemaakte tekening, daarom is het belangrijk dat je hier al ervaring mee hebt. Naast het assembleren controleer je de producten, denk je actief mee in het verbeteren van het proces en maak je ook gebruik van een reachtruck om goederen te verplaatsen. Heb je nog geen ervaring met een reachtruck? Geen probleem! Dan leren ze het je graag op de werkvloer. Tot slot zorg je ervoor dat alles verzendklaar wordt gemaakt voor de klant. Je gaat aan de slag in twee ploegen, zo werk je de ene week van 6.00 uur - 14.15 uur en de andere week van 14.15 uur - 22.00 uur. 


Jouw toekomstige werkgever

Het gaat om een groeiend, stabiel bedrijf in de omgeving van Tilburg. Dagelijks produceren ze kozijnen en deuren van hoge kwaliteit voor de klanten. Iedereen voorzien van moderne, op maat gemaakte kozijnen, dat is het doel! Nu komen ze in de productie een paar handen te kort en daarom zijn ze op zoek naar jou! Dus heb jij technisch inzicht en wil je graag voor de lange termijn aan de slag? Ga dan aan de slag als assemblage medewerker en maak deel uit van een hecht, gezellig team in Tilburg. 


Wat wij jou bieden als productiemedewerker medewerker
 • Salaris tussen de €2.000,- en €2.200,- bruto per maand o.b.v. 37,5 uur. Dit is exclusief ploegentoeslag;
 • Een ploegentoeslag van 12%;
 • Een baan voor de lange termijn. Je begint met een contract van minimaal een half jaar, daarna krijg je een vaste aanstelling;
 • Werk bij een oprecht en enthousiast bedrijf;
 • Werk bij een organisatie die oog heeft voor jou;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% bruto vakantiegeld.
Jouw profiel
 • Je hebt ervaring met het lezen van tekeningen en kan goed overweg met diverse gereedschappen;
 • Je bent beschikbaar voor fulltime in twee ploegen;
  • 6.00 uur - 14.15 uur
  • 14.15 uur - 22.00 uur
 • Goed Nederlands te woord.
Solliciteer!

Morgen beginnen? Solliciteer dan via de sollicitatie knop! Vragen? Dan ben ik, Lieke, bereikbaar op 0686806022.  

Past deze vacature niet helemaal bij jou, maar werk je wel graag binnen de sectoren van logistiek, techniek, bouw en groen? Dan kan je altijd contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken! 

Kijk hier voor onze andere openstaande vacatures.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.200 p/m
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Tilburg