Basisarts bedrijfsgeneeskunde - doorgroeimogelijkheden - Tilburg

Tilburg

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Ben jij die gedreven arts met een gezonde dosis humor en interesse in de bedrijf gerelateerde zorg? Stop dan met zoeken en lees hier verder!


Jouw nieuwe baan

Als ANIOS ben je een onafhankelijk en deskundig adviseur voor zowel medewerker als werkgever. Deze organisatie is gelegen in regio Noord-Brabant en biedt een dienstverlening in het kader van bedrijfsgezondheidszorg. 

Je zorgt samen met andere professionals voor de preventie, verzuimbegeleiding, re-integratie en medische keuringen binnen verschillende organisaties. Dit doe je onder supervisie van een geregistreerde bedrijfsarts. 

Deze organisatie biedt ruime doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld de opleiding van bedrijfsarts.


Jouw nieuwe werkplek

Je gaat aan de slag in een ambitieuze werkomgeving met een fijne werksfeer. Deze landelijke arbodienst heeft een uniek netwerk dat bestaat uit diverse organisaties op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg, medische zorg en leefstijlzorg.


Wat breng je mee?

Om in aanmerking te komen met deze functie beschik je over:

  • een afgeronde opleiding geneeskunde en BIG-registratie;
  • goede adviesvaardigheden en een ondernemersmentaliteit;
  • interesse in de bedrijf gerelateerde zorg.
Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt uitstekende arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Het betreft een functie van minimaal 24 tot maximaal 40 uur per week.

Daarnaast ontvang je ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime verlofregeling, à la carte regeling met vitaliteitsregeling en collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars.


Verdere informatie

Voor uitgebreide informatie neem je contact op met Consultant Healthcare Bas Steinmeijer via: + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +316 10 88 75 54 of per mail via: [email protected]

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.  

Regelmatig organiseren wij bij BKV verschillende webinars. Kijk op deze pagina voor het actuele aanbod van de webinars en schrijf je in!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Bas Steinmeijer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Basisarts in Tilburg