Operator - Tilburg

Tilburg

Raaak personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen
Altijd al willen werken als Operator in 2 ploegen maar nog niet voldoende werkervaring opgedaan? Ga dan aan de slag bij een moderne organisatie in de kunststofbranche in Tilburg! Salaris oplopend tot €1900,- bruto per maand + 13% ploegentoeslag. De organisatie produceert kunststof producten. Denk hierbij bijvoorbeeld grote plastic objecten als nijntje! In jouw functie van Finisher zal je het product afwerken en klaar maken voor verscheping. Er wordt gebruik gemaakt van een systeem waar kunststof producten op locatie geproduceerd worden. Alles over dit systeem zal je in de eerste weken aangeleerd krijgen. In jouw functie als Finisher ben je verantwoordelijk voor het afwerken van het product: je controleert op kwaliteit en afwijkingen, spuit plastic objecten schoon, eenmaal gecheckt verplaatst je het product naar de verzamelplaats zodat het verscheept kan worden. Als Finisher zorg je ervoor dat het product klaar is voor een laatste check en nog even extra aandacht krijgt. Je komt te werken in een 2 ploegensysteem. Bij dit ploegensysteem zijn er 2 diensten van 06:00 tot 14:45 of van 14:45 tot 23:30 en werk je 40 uur. Dit vind je geen probleem. Als Finisher is het belangrijk dat je zelfsturend bent en al vooruit kunt denken. Je moet continu het product controleren om te kijken of het in goede staat is en zorg dragen voor de best mogelijke kwaliteit. Een proef-/testdag is onderdeel van de sollicitatieprocedure zodat je kennis maakt met de organisatie, de producten en jouw toekomstige collega's. Indien het voor beide partijen goed voelt en je wordt aangenomen, dan zal de testdag worden uitbetaald. Ben je totaal branchevreemd, maar wil je het vak graag aangeleerd krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel naar 013 - 303 22 21 en vraag naar Jefferson. Zij kunnen je alles vertellen over de organisatie, de bedrijfscultuur en jouw nieuwe collega’s!

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
* VMBO werk- en denkniveau * Technische affiniteit * Beheersing Nederlandse óf Engelse taal
Salarisinformatie Bruto € 1.900 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
* Salaris tot €1900 bruto per maand * Ploegentoeslag van 13% * Werken in een familiare bedrijf * Je komt te werken in een prachtig pand met een moderne productiehal * Het is een duurzame organisatie waar continu wordt gewerkt aan een beter klimaat * Kans op een vast contract

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Tilburg