Reachtruckchauffeur - Tilburg

Tilburg

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het rijden op de reachtruck is een onderschat beroep, het is namelijk een heuse kunstvorm. Een goede reachtruckchauffeur manoeuvreert sierlijk door het magazijn, zelfs met ruim een ton op de vorken rijdt deze chauffeur mooie vloeiende lijnen zodat de lading altijd in balans blijft. Beheers jij deze kunstvorm? Dan zoeken we jou! We zijn namelijknog op zoek naar een reachtruckchauffeur die graag in 2 ploegen wil werken!


WAT GA JE DOEN?

Als reachtruckchauffeur draai je perfecte bochtjes in uitdagende werkomgevingen. Denk aan een groot warehouse, waar de stellages hoog en de paden smal zijn. Strak sturen dus, zeker als je weet dat er nog 39 collega’s op hef- en reachtrucks rondcrossen. Je gaat aan de slag met voedingsmiddelen en alcoholische producten. Geen probleem voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Jij kunt sturen als de beste en heb er ook het benodigde papiertje voor (reachtruckcertificaat);
  • Je vindt het geen probleem om als het nodig is je handen uit de mouwen te steken en wat orders te picken met een handscanner;
  • Je zoekt een werkgever waarbij jij het verschil kunt maken én jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Je bent als een vis in het water wanneer het lekker druk is, stilte is saai;
  • Je geniet van de afwisseling in je werk én je werktijden.
  • Je bent bereid in een 2 ploegen systeem te werken
  • Je vind het niet erg om eens op zaterdagen te werken
  • Goede beheersing van de Engelse taal
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO van de opdrachtgever, logisch. Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst. Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy extra certificaten haalt of bijvoorbeeld het groot rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Zoeken we jou? Solliciteer dan snel!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Tilburg