Productiemedewerker Tilburg

Tilburg

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Samen met je collega’s echt iets creëren, dat is toch prachtig? Iedereen draagt zijn steentje bij en kan aan het einde van de rit apetrots zijn op het product dat zij gemaakt hebben. Haal jij hier ook je voldoening uit? Dan hebben we een klapper van een baan voor je! We zijn namelijk voor een industriële reiniger van metaaloppervlakken nog op zoek naar een topper van een productiemedewerker die het team gaat versterken in Tilburg.


WAT GA JE DOEN?

De verantwoordelijkheid ligt in jouw handen. Jij zorgt ervoor dat de motor draaiende blijft. Haal jij een onderdeel weg, dan loopt de hele motor in de soep.. Dit bewijst dan ook hoe belangrijk JIJ bent in het proces! Jij krijgt het vertrouwen om dit proces gaande te houden. Jij gaat samen met een team aan de slag om metalen oppervlakten zo grondig mogelijk te reinigen. Hierbij maak je gebruik van de tools die hier aanwezig zijn. Denk hierbij aan een hardingsoven, een chemisch bad en een hoge druk spuit. Een job waarbij je weet waar je aan toe bent en aan het einde van de dag kijk je voldaan met het team terug op wat jullie bereikt hebben, mission accomplished!


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Je spreekt goed/vloeiend Nederlands;
  • Een positieve houding en behulpzame instelling, we doen het uiteindelijk als team!
  • Flexibele werkinstelling, je kan in twee ploegen werken als dit nodig is
  • Je werkt nauwkeurig en goed in teamverband. 
  • Een allrounder, je denkt en werkt mee om het werk beter, sneller en natuurlijk leuker te maken!
  • Je bent een echte aanpakker, je handen vies maken is voor jou geen probleem!
  • Heb je een heftruckcertificaat? dan is dit een grote pré!
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een eerlijk salaris van €12,47 bruto per uur. Daarnaast hebben we wat leuke 'extraatjes' voor je zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering, maar echt! We love you! We geloven niet voor niets in 'krachtige mensen'. We investeren daarom ook in jouw toekomst, een aantal van jouw voorgangers heeft via onze eigen Academy extra certificaten behaald of bijvoorbeeld het groot rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg! Ervaar zelf hoe werken ook kan en JOIN THE FORCE!

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 12,47 p/u
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Tilburg