+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
3 dagen geleden geplaatst • 3x bekeken

GZ-psycholoog / teamleider - doorontwikkeling TOPGGz-keurmerk Twello • BKV

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

BKV
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 600 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 5.734 p/m
  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Voor de komende jaren zijn de speerpunten de transitiepsychiatrie en de doorontwikkeling van het huidige zorgaanbod naar een topreferente afdeling met het TOPGGz-keurmerk. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Reageer dan snel!


Jouw nieuwe baan

Jouw hoofdtaken als GZ-psycholoog zijn bij deze organisatie tweeledig. Je bent (regie)behandelaar en daarnaast ben je als teamleider zorg samen met je duale partner en de teamleider bedrijfsvoering, verantwoordelijk voor het teambeleid. Voor de komende jaren zijn de speerpunten de transitiepsychiatrie en de doorontwikkeling van het huidige zorgaanbod naar een topreferente afdeling met het TOPGGz-keurmerk. Als teamleider zorg ben je lid van het MT van de divisie Topreferente GGZ.


Jouw nieuwe werkplek

De organisatie biedt ontwikkelingsgerichte behandeling aan jongeren van 15 tot 21 jaar met een autisme spectrum stoornis. Samen met de jongeren wordt er toegewerkt naar zelfstandigheid op alle levensgebieden en kwaliteit van leven. De jongeren kennen chronische beperkingen in hun sociaal, persoonlijke en maatschappelijk leven. Zij zijn blijvend afhankelijk van zorg, begeleiding en / of behandeling. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden en beperkingen.

Het team waar jij leiding aan geeft is actief en enthousiast. Jullie bouwen samen voort op het bestaande herstel gerichte zorgaanbod.


Wat breng je mee?

Jij bent BIG-geregistreerd GZ-psycholoog die medewerkers weet te inspireren. Bij voorkeur heb jij ervaring met leidinggeven en heb je affiniteit met de doelgroep. Collega's vinden het prettig om met jou samen te werken. Verder heb jij de ambitie om de zorg naar een hoger level te brengen.


Arbeidsvoorwaarden

Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz (FWG 65). Je ontvangt een salaris van maximaal 5.734 euro bruto per maand. Op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Het betreft een vacature voor 24 - 36 uur per week.

De organisatie investeert graag in een langdurige samenwerking. Zo krijg je een scholingsbudget en zijn er intern diverse bij- en nascholingen. Ook zijn er mogelijkheden voor onderzoek, kennisdeling en innovatie passend bij het keurmerk TOPGGz. Naast een goed salaris zijn er aanvullende regelingen zoals: een fietsplan, bedrijfsfitness en collectiviteitskortingen. Er wordt ook aandacht besteed aan een goede werk- en privébalans in de vorm van workshops, coaching en cursussen.


Verdere informatie

Is deze vacature iets voor jou? Of heb je misschien nog wat vragen? Mike helpt jou graag verder!

Medic Academy
Ken jij Medic Academy? Hét onlinebibliotheek met een groot aanbod aan trainingen, e-learnings en cursussen die voor jou relevant zijn. Je kunt kiezen uit trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling of uit e-learnings waarmee je accreditatiepunten verdient. Opleidingen - Medic Academy

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in