Vacature Monteur - Twello

Twello

Maintec
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ik hoef jou als ervaren monteur natuurlijk niet uit te leggen wat een monteur doet. Maar waarom is het zo leuk om als monteur bij dit bedrijf te werken? Het is een wereldwijde technische organisatie, die opgericht is in 1867. Ze hebben nu 60 locaties over de hele wereld. Voor hun locatie in Twello zijn zij op zoek naar een toevoeging in het team dat verantwoordelijk is voor het reviseren van koppelsystemen en aandrijfsystemen. Het is een binnendienst functie en je moet uiteraard het sleutelwerk leuk vinden om te doen. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van technische documentatie, diagnosticeren en ook het repareren van diverse revisie onderdelen.
Waarom kiezen voor deze vacature? Je komt in een sociale club mensen terecht die een pragmatische mentaliteit en humor hebben! Iedereen heeft zijn verantwoordelijkheden, wat een bepaalde vrijheid geeft binnen je functie. Het wordt ontzettend gewaardeerd als je meedenkt.

lees meer

Gestelde eisen Woonachtig in een straal van 50 km rondom Twello;
Je bent in het bezit van je rijbewijs;
Je hebt affiniteit met ICT applicaties;
Een MBO 3-4 (auto)technische opleiding of een gelijkwaardige opleiding met relevante ervaring;
VCA diploma (hier kan Maintec ook in ondersteunen);
Een heftruck en veilig hijsen - certificaat.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 3.500 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Stabiliteit in de vorm van een contract; Waardering in een marktconform salaris;reiskostenvergoeding en een overwerktoeslag;Goede & fijne werkomgeving;Een werkomgeving waar je gestimuleerd wordt om te ontwikkelen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze locatie in Twello is onderdeel van een groot internationaal familiebedrijf. Dit bedrijf heeft verschillende labels op verschillende locaties. Op hun locatie in Twello is de missie het continue verbeteren van transport van mensen, goederen en machines. Ze passen hier de meest geavanceerde technologieën toe op aandrijfsystemen, rekening houdend met veiligheid en klimaat. Binnen Maintec vinden we het belangrijk dat we met je meedenken! We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek, om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Twello