Vacature Technische baan met opleiding - Uitgeest

Uitgeest

Kasgroeit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij handig en heb je interesse in techniek?
Heb je nog geen ervaring in een technische functie, maar wil je die wel graag opdoen?
Kasgroeit biedt jou de kans om een carrièreswitch te maken, waarbij je een op maat gemaakte opleiding kosteloos krijgt aangeboden.

Je gaat aan de slag bij een werkgever in de glastuinbouw, naast het werk volg je de opleiding zodat je alles wat je leert direct in de praktijk kunt toepassen. Zo word jij op een snelle en professionele manier opgeleid als technisch medewerker binnen de glastuinbouwsector.

Tijdens de opleiding ga je direct aan het werk bij jouw toekomstige werkgever. Zo kun je de theorie meteen in de praktijk brengen. Je krijgt een maatje op de werkvloer en praktijkbegeleiders vanuit een erkend opleidingsinstituut.

Na afloop van de opleiding heb je onder andere kennis gemaakt met:
 • aandrijftechniek
 • watertechniek
 • pneumatiek
 • elektrotechniek
 • hydrauliek
 • PLC-systemen
Een technisch medewerker is een allround technicus die het leuk vindt om aan verschillende machines of installaties te werken. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, wat machines betreft. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit het instellen, testen en aanpassen van productiemachines. Maar ook het preventieve onderhoud en storingen behoren tot jouw werkzaamheden. Door te starten als technisch medewerker leer je omgaan met de basistechnieken. Natuurlijk heb je doorgroeimogelijkheden tot zelfstandig technisch onderhouds- of servicemonteur.

Als technicus binnen de glastuinbouwsector heb je een grote mate van zelfstandigheid in je werk. Vind jij het leuk om met verschillende technieken bezig te zijn, niet te weten wat jouw dag brengt, de drijvende kracht binnen de organisatie te zijn en er voor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt, dan is dit echt iets voor jou!

lees meer

Gestelde eisen Functie eisen:
 • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met techniek, dat is het belangrijkste! Een opleiding is minder relevant want daar zorgen wij voor!
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau, dat is voor het volgen van de opleiding noodzakelijk.
 • Je bent leergierig en kan goed motiveren waarom deze functie aansluit bij jou wensen.
 • Je kan Nederlands lezen, schrijven en spreken. Je hebt voldoende taalvaardigheid (B1 taalniveau) om de opleiding te kunnen volgen.
 • Je bent stressbestendig, oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld.
 • In jouw omgeving sta je bekend als een persoon waarbij je terecht kunt als er een ‘klusje' te doen is.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie De potentiële werkgevers bevinden zich in Noord Holland, voorkeur gaat uit naar deelnemers woonachtig in de regio Middenmeer, Heerhugowaard, Heemskerk, Kudelstaart en De Kwakel.

Heb jij interesse?
Wil je meer weten of jouw mogelijkheden als Technisch Medewerker in de Glastuinbouw?
Neem dan contact met ons op voor een kennismaking!

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan telefonisch contact met Frank via 06 - 15 12 42 24 of Martijn via 06 - 11 21 15 84. Neem ook eens een kijkje op: https://www.kasgroeit.nl/vacatures/sleutel-aan-je-toekomst
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn de spin in het web van werkgevers, werknemers, werkzoekenden, studenten en opleidingsinstituten. Wij voeden de glastuinbouwsector met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die werken in een prettige omgeving en in een goede relatie met hun werkgever.

Glastuinbouw, iets voor jou?
Wat misschien niet bij iedereen bekend is, is dat de glastuinbouw een van de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie is. Duurzame ontwikkeling en hightech innovatie gaan in de glastuinbouw hand in hand. Daarmee zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld. Tegelijk houdt het dagelijkse werk tussen de planten ons met beide benen op de grond. Spreekt die combinatie je aan? Dan is een baan of een stage in de glastuinbouw echt iets voor jou. Wij helpen je bij het vinden van werk dat bij je past.

Groeien in de glastuinbouw
De glastuinbouw is bij uitstek een sector waarin je als professional kunt groeien en bloeien. Je hebt enorm veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Kasgroeit adviseert niet alleen over opleidingen en cursussen, maar biedt ook loopbaanadvies. We helpen je graag om nieuwe wegen in te slaan of te ontdekken wat bij je past.

Ook voor werkgevers
Als werknemers groeien, kunnen bedrijven bloeien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe stimuleer je je mensen om zich blijvend te ontwikkelen? Hoe ontwikkel jij je tot een betere werkgever? Wij helpen jou als werkgever graag om het beste uit je werknemers te halen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround Technicus in Uitgeest