+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Urk.

IT-support medewerker Urk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Skrepr

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Als IT-support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt bij hard- en softwareproblemen. Je neemt klachten per telefoon, e-mail of in persoon aan en handelt deze af waar mogelijk. Wanneer specifieke skills vereist zijn om het probleem op te lossen, zet je het probleem in overleg door naar een collega IT-specialist. 

Naast het afhandelen van acute problemen, ben je ook actief bezig om problemen op voorhand te signaleren en deze op te lossen of te verbeteren. Zo draag je bij aan (de verbetering van) werkinstructies, (technische) handleidingen en verbeteringen van de algehele serviceverlening en kwaliteit van IT binnen de organisatie.

Waar kom je te werken?

Het onmogelijke mogelijk maken door de kracht van innovatie. Dat is waar werken bij skrepr voor staat. Klanten meenemen in mogelijkheden én verrassen met oplossingen die boven verwachting zijn. Als IT-support medewerker bij skrepr ben jij verantwoordelijk op gebied van IT-problemen in de breedste zin van het woord.? 

Skrepr is specialist in het ontwikkelen van maatwerk software. Inmiddels telt ons bedrijf meer dan 50 professionals en zijn wij een succesvolle scale-up te noemen. Vanuit onze standplaats Urk bedenken, ontwikkelen en analyseren wij dagelijks eigen vernieuwende IT-oplossingen voor midden/groot bedrijf en semi-overheid. We groeien snel maar vergeten niet dat plezier het allerbelangrijkste is. Dit is direct voelbaar en zichtbaar op het moment dat je ons bedrijf binnenstapt. 

Wat wij vragen?
  • We vragen minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau 
  • De nodige ervaring hebt op het gebied van ICT-gerelateerde dienstverlening 
  • Kennis van onderhouden, beheren, installeren en configureren van hard- en software 
  • In staat de klant persoonlijk of telefonisch te woord te staan en te achterhalen wat de vraag achter de vraag is om vervolgens advies op maat te geven 
  • Aantoonbare werkervaring met het afhandelen van IT-verzoeken en incidenten in een registratiesysteem zoals TopDesk of vergelijkbaar. 
  • Kennis en ervaring met MS Server, Azure, AD, Exchange, MS Admincenter 
  • Kennis en ervaring met routers en switches, en VoIP telefonie ? 
Wat wij bieden?

Skrepr mag zichzelf een Great Place to Work noemen. Daarmee mogen we ons beschouwen als een van de beste werkplekken van Nederland. Een Great Place to Work word je, als op basis van onafhankelijk onderzoek blijkt dat de medewerkers groot vertrouwen hebben in het management en de koers van de organisatie.  

Binnen?skrepr?hangt een gezellige en informele werksfeer. De creativiteit is voelbaar en zichtbaar. Werkplezier is één van de belangrijkste pijlers binnen de organisatie. Dit zie je ook terug in de arbeidsvoorwaarden. Een voorbeeld hiervan is de ‘incentives menukaart’; Een keuzepakket met allerlei leuke?extra’s als sporten onder werktijd, bedrijfsmassage en een heuse kapper.

Bedrijfsomschrijving

Gewone software-oplossingen zijn nuttig, maar vaak zo saai. Niets voor ons. Wij zijn skrepr_ Bij ons gaan slim, snel en stijl hand in hand. Want waarom zou de software waar je vele uren per dag mee werkt niet mogen voelen als thuiskomen? Dat betekent geen copy-paste-producten of eenheidsworsten. Een skrepr-klant heeft recht op maatwerk. Voor een goed pak ga je toch ook niet naar een grote winkelketen? Dat laat je over aan de vakman, die zijn ambacht verstaat, de tijd heeft, meedenkt, alles twee keer opmeet en je uiteindelijk verrast met een product om de blits mee te maken. Zo werkt skrepr.  Het skrepr-avontuur begon in 2008. In dat jaar startten Geert Hoekstra en Rinke Brands met skrepr om bedrijven slimmer en efficiënter te maken met hun grote liefde – _vernieuwende software en slimme technologie. Inmiddels telt het bedrijf meer dan vijftig professionals. Vanuit standplaats Urk bedenkt, ontwikkelt en analyseert dit team dagelijks eigen vernieuwende oplossingen voor klanten als Liander, VUmc, Cameranu.nl en de gemeentes Amsterdam en Den Haag.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in